NBA

Ο προπονητής των Μπόστον Σέλτικς έκραξε τον Τζέιλεν Μπράουν: "Είναι να τρελαίνεσαι με την ασυνέπειά του"

Ο προπονητής των Μπόστον Σέλτικς έκραξε τον Τζέιλεν Μπράουν: "Είναι να τρελαίνεσαι με την ασυνέπειά του"
2021 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Πέντε αγώνες χρειάστηκε ως head coach στους Μπόστον Σέλτικς ο Ίμε Ουντόκα, για να κριτικάρει δημόσια έναν από τους κορυφαίους αθλητές του, τον Τζέιλεν Μπράουν.

Στην έκτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Τζέιλεν Μπράουν έχει 24.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 37.5 λεπτά σε τέσσερις αγώνες, ωστόσο το ρεκόρ των Σέλτικς (2-3) δεν είναι αυτό που περίμεναν στην Βοστώνη, ακόμη κι αν ήξεραν ότι με νέο προπονητή θα χρειαστούν αρκετό καιρό μέχρι να παίξουν πραγματικά καλό μπάσκετ, με διάρκεια και με συνέπεια.

Μετά από την ήττα από τους Γουίζαρντς, ο Ίμε Ουντόκα αναφέρθηκε στον 25χρονο περιφερειακό, ωστόσο μάλλον το παράκανε με τα λεγόμενά του.

"Την βλέπω την αστάθειά του. Προσπαθώ να τον ανεβάζω στη διάρκεια των αγώνων, να τον ενθαρρύνω, όμως το κοντράστ ανάμεσα στα παιχνίδια, ειδικά μετά από αυτά που έκανε στην Σάρλοτ και στη Νέα Υόρκη, σε τρελαίνει. Γι' αυτά τα σκαμπανεβάσματα ευθύνεται μία σειρά πραγμάτων. Έχασε 10 μέρες, είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, έπρεπε όμως να βρει γρήγορα ρυθμό. Μπορώ να τον βοηθήσω, να τον βάλω σε καταστάσεις που θα του δώσουν ρυθμό όταν τον βλέπω να δυσκολεύεται" ήταν τα λόγια του προπονητή των Μπόστον Σέλτικς.

Ο Μπράουν έβαλε 46 πόντους στην Νέα Υόρκη και δύο ημέρες μετά έμεινε στους 9 απέναντι στο Τορόντο, σε εντός έδρας ήττα με 32 πόντους διαφορά. Στο επόμενο παιχνίδι σκόραρε 30 στο διπλό στην Σάρλοτ και δύο ημέρες μετά έμεινε στους 13 στην εντός έδρας ήττα από τους Γουίζαρντς.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ