ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Προμηθέας πάει για τον Αμερικανό Κουίνσι Φορντ

Ο Αμερικανός ψηλός Κουίνσι Φορντ
Ο Αμερικανός ψηλός Κουίνσι Φορντ 2016 AP PHOTO/JEFF SWINGER

Τον Αμερικανό ψηλό Κουίνσι Φορντ έχει ξεχωρίσει ο Προμηθέας, που εντείνει τις προσπάθειες για να τον αποκτήσει και να τον φέρει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα (VIDEO).

Λίγη ώρα μετά από τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο Μάκης Γιατράς προανήγγειλε την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη ώστε η ομάδα της Πάτρας να έχει πλέον ένα "κανονικό", ένα γεμάτο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Τζαγούν Έβανς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, παρακολούθησε το ματς με τους κιτρινόμαυρους από τον πάγκο και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι προσπάθειες των ανθρώπων του Προμηθέα εντείνονται ώστε να αποκτηθεί ο Αμερικανός φόργουορντ Κουίνσι Φορντ (27χρ., 2μ.04) που έχει εμπειρία από την Ευρώπη και έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ουγγαρίας το 2018.

Ο Φορντ έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Νορθίστερν από το 2011 έως το 2016, δεν έγινε draft το 2016, συνέχισε στη θυγατρική ομάδα των Γιούτα Τζαζ στη G-League και το 2017 ήρθε στην Ευρώπη για να παίξει στη Ζολνόκι. Συνέχισε στη Σαρλερουά (2018/19), πήγε στην Κράιλσχαϊμ της Μπουντεσλίγκα και το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τη γαλλική Γκραβελίν.

Δείτε τον Κουίνσι Φορντ σε στιγμές από την περσινή σεζόν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ