ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα για Καμπάσο: "Γιατί βιάζεστε περισσότερο από εμάς;"

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα για Καμπάσο: "Γιατί βιάζεστε περισσότερο από εμάς;"
2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Απαντήσεις στο πόσο κοντά ή πόσο μακριά από τον Φακούντο Καμπάσο βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε ο πρόεδρος του, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη καταφέρει ένα μεγάλο κόλπο με τον Λούκα Βιλντόσα και τώρα κυνηγά ένα ακόμη μεγαλύτερο: αυτό με τον Φακούντο Καμπάσο.

Ο Αργεντίνος πόιντ γκαρντ κυκλοφορεί ελεύθερος από τη στιγμή που οι Μάβερικς τον αποδέσμευσαν και οι Σέρβοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευνοϊκή συγκυρία, υπογράφοντας έναν παίκτη που αυτομάτως τους αλλάζει το αγωνιστικό status.

Ο πρόεδρος του κλαμπ του Βελιγραδίου δεν διέψευσε ότι υπάρχουν συζητήσεις για το ενδεχόμενο ο Καμπάσο να ενταχθεί στο υπάρχον ρόστερ. Δικαιολογημένα όμως ζήτησε υπομονή. "Μόνο όταν έχουμε τελειώσει μια δουλειά την ανακοινώνουμε", δήλωσε ο Νεμπόισα Τσόβιτς στην Mozzart Sport, εκφράζοντας παράλληλα την απορία για το γεγονός ότι "κάποιος βιάζεται και νοιάζεται περισσότερο από εμάς τους ίδιους".

Ο Σέρβος παράγοντας εξήγησε ότι "η ομάδα μας είναι χτισμένη από γηγενείς παίκτες. Είμαστε σε επαφή με δέκα παίκτες. Ποιοι είναι; Αν είναι κάτι τελειωμένο, θα ενημερώσουμε. Δεν υπάρχει λόγος για πανηγυρισμούς ή θλίψη. Συμφωνώ ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους εφόσον αυτή δεν περιλαμβάνει παραπληροφόρηση".

Πρόστιμο και μερικώς άδεια έδρα

Σε πρώτη φάση από τα ταμεία του Αστέρα θα βγουν 7.000 ευρώ για να πληρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή για τη διακοπή στο πρόσφατο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας με αντίπαλο την Παρτίζαν. Παράλληλα θα χαθούν κάμποσες εισπράξεις από τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια με δεδομένο πως η Χάλα Πιονίρ θα είναι μερικώς άδεια.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ