ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πρίφτης εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου: "Τι με ρωτάς; Είμαι δύο μήνες στον Παναθηναϊκό, δεν έχει νόημα αυτό που λες"

Ο Πρίφτης εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου: "Τι με ρωτάς; Είμαι δύο μήνες στον Παναθηναϊκό, δεν έχει νόημα αυτό που λες"

Μία ερώτηση δημοσιογράφου για τις... δεκατρείς σερί ήττες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από τη Ρεάλ Μαδρίτης εκνεύρισε τον Δημήτρη Πρίφτη, στην press conference του WiZink Center.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center (88-65), με τον Δημήτρη Πρίφτη να επισημαίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του σε αμυντικό επίπεδο δεν μπορούσε να αποδειχθεί αρκετή, λόγω των κακών ποσοστών στην επίθεση.

Η ερώτηση που δέχθηκε όμως από Ισπανό δημοσιογράφο για το γεγονός πως αυτή ήταν η 13η σερί ήττα του τριφυλλιού από τη "Βασίλισσα" ήταν αρκετή για να τον εκνευρίσει, με τον 52χρονο τεχνικό να απαντά φανερά ενοχλημένος:

"Είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ και αυτό το ακούω για πρώτη φορά, όπως επίσης και τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα είναι καινούργια. Οπότε αυτό που με ρωτάς... Αν ήμασταν οι ίδιοι αυτά τα τρία - τέσσερα τελευταία χρόνια, ίσως η τοποθέτησή σου να είχε νόημα. Τώρα δεν έχει καμία βάση. Είμαι δύο μήνες στον Παναθηναϊκό, οπότε ούτε καν το ήξερα αυτό".

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το 15:33:

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγώνα, δήλωσε πως "η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε το παιχνίδι της, σε επίπεδο ρυθμού, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο, αυτή ήταν μια άσχημη βάση. Κάναμε προσπάθεια στη δεύτερη περίοδο, παλέψαμε στην άμυνα, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά ήμασταν πολύ κακοί στην επίθεση. Απέναντι σε ομάδες με το επίπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να αποδίδεις καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση", ενώ σε άλλη ερώτηση που αφορούσε στην προσθήκη του Γιόγκι Φέρελ, σημείωσε:

"Θα μας βοηθήσει στην περιφέρεια, ας τον δούμε πρώτα στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες. Δεν έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη, πρέπει να τον δούμε πώς θα ενταχθεί στην ομάδα. Τον πήραμε για να μας βοηθήσει στις δύο πλευρές του παρκέ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ