ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Πιστιόλης οδήγησε τη Γαλατάσαραϊ στα ημιτελικά της Super Lig, Εφές ή Καρσίγιακα ο επόμενος αντίπαλος

Ο Πιστιόλης οδήγησε τη Γαλατάσαραϊ στα ημιτελικά της Super Lig, Εφές ή Καρσίγιακα ο επόμενος αντίπαλος
INTIME

Η αναγεννημένη Γαλατάσαραϊ του Ανδρέα Πιστιόλη έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στην ημιτελική φάση της τουρκικής Super Lig με το 2-0 επί της Μπαχτσεσεχίρ.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση και βλέψεις για υπερβάσεις το φινάλε της σεζόν μπαίνει η Γαλατάσαραϊ στα ημιτελικά της Super Lig, ύστερα από την πρόκρισή της με 2-0 επί της Μπαχτσεσεχίρ στον πρώτο γύρο των playoffs.

Με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και βάση το +9 (39-48) στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη κατάφερε να φτάσει στο διπλό με 98-94 και να διπλασιάσει τις νίκες της στη σειρά. Έγινε μάλιστα η πρώτη που εξασφαλίζει θέση στην τετράδα, καθώς άλλες δύο σειρές (Εφές - Καρσίγιακα, Γκαζιαντέπ - Νταρουσάφακα) βρίσκονται στο 1-1, ενώ η Φενέρμπαχτσε δοκιμάζεται στην Προύσα την Τρίτη.

Ο Κράβις με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενόσω ο Μποστ, ο Τρίμπλ και Κάνααν τέλειωναν το παιχνίδι με 11/23 τρίποντα συνολικά.

Η Γαλατά είναι μακράν της άλλης η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, μετρώντας εννέα σερί νίκες και δέκα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ