NBA

Ο Πι Τζέι Τάκερ άφησε τους Μπακς για τους Μαϊάμι Χιτ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει με τον P.J. Tucker στο Game 6 με τους Σανς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει με τον P.J. Tucker στο Game 6 με τους Σανς © 2021 AARON GASH/ASSOCIATED PRESS

Κακή εξέλιξη για τους Μπακς, που λίγη ώρα μετά από την παραμονή του Μπόμπι Πόρτις έχασαν τον Πι Τζέι Τάκερ ο οποίος μετακόμισε στους αντιπάλους, Μαϊάμι Χιτ.

Η μεταγραφή που τον έστειλε από τους Ρόκετς στους Μπακς, μεσούσης της περιόδου, έκανε τη διαφορά στη μεγάλη εικόνα, ωστόσο ο Πι Τζέι Τάκερ αισθάνθηκε ότι μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος χρειάζεται μια νέα πρόκληση και γι' αυτό μετακόμισε στους Μαϊάμι Χιτ για δύο χρόνια και 15 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Μπακς του έδωσαν αυτό το ποσό, σίγουρα πάντως το γεγονός ότι στο Μαϊάμι θα έχει ρόλο βασικού (στο τέσσερα) και option για τη δεύτερη σεζόν του συμβολαίου του, είναι στοιχεία που ενδεχομένως έκαναν τη διαφορά υπέρ των Χιτ.

Ο Τάκερ είναι ένας πολύ ευέλικτος αθλητής που μπορεί να παίξει σε τέσσερις θέσεις και να μαρκάρει από τον αντίπαλο άσο μέχρι τον αντίπαλο σέντερ. Η αποχώρησή του από τους Μπακς δημιουργεί ένα σημαντικό κενό που τα Ελάφια θα πρέπει να καλύψουν το συντομότερο δυνατό, πριν η δεξαμενή των free agents αρχίζει να στερεύει από ταλέντο, εμπειρία και ανταγωνιστικούς χαρακτήρες.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ