GAME NIGHT

Ο Πάρις Λι στην Game Night: "Ο Τζέιμς στο ημίχρονο μάς είπε ότι δεν τελείωσε το παιχνίδι"

Ο γκαρντ της Μονακό, Πάρις Λι με τον δημοσιογράφο του SPORT24, Αλέξανδρο Τρίγκα
Ο γκαρντ της Μονακό, Πάρις Λι με τον δημοσιογράφο του SPORT24, Αλέξανδρο Τρίγκα SPORT24/ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Ο Πάρις Λι μίλησε στην Game Night μετά τη μεγάλη νίκη της Μονακό στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα εμψυχωτικά λόγια του Μάικ Τζέιμς στο ημίχρονο, αλλά και την καλή προετοιμασία της ομάδας.

Ο Πάρις Λι μίλησε στην Game Night μετά τη μεγάλη εμφάνιση της Μονακό, η οποία λύγισε τον Ολυμπιακό (96-72), ισοφάρισε στο 1-1 και γύρισε στο Μόντε Κάρλο έχοντας πάρει το πλεονέκτημα έδρας στον δρόμο για το Final Four του Βελιγραδίου (19-21/5).

Μεταξύ άλλων στάθηκε στα λόγια του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ενθάρρυνε την ομάδα στο ημίχρονο, για να βγει και να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα είπε στον Αλέξανδρο Τρίγκα και την Game Night:

Για το τι τους είπε στο ημίχρονο ο Μάικ Τζέιμς: "Μας είπε ότι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει και ότι πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε πάρα πολύ σκληρά, αλλά και να παλέψουμε για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε μπροστά στο σκορ. Δεν ήταν εύκολο το έργο μας, οπότε έπρεπε να κρατήσουμε πολύ ψηλά την έντασή μας.

Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μιλήσαμε πολύ μετά το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Είδαμε πολλά video, να κάνουμε όλα εκείνα που δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, κυρίως όσον αφορά στην ένταση που βγάζουμε στην άμυνα και στο πώς τρέχουμε τις επιθέσεις μας".

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στο Μονακό: "Στο γήπεδό μας έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, παίζουμε πιο γρήγορα, παίζουμε στο κοινό μας και θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να πάρουμε τις νίκες".

Παρακολουθήστε την Game Night:

TAGS GAME NIGHT EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ