ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Παπαπέτρου ενσωματώθηκε στην Παρτίζαν, τον υποδέχθηκε ο Ομπράντοβιτς: "Υψηλές οι προσδοκίες"

Ο Παπαπέτρου ενσωματώθηκε στην Παρτίζαν, τον υποδέχθηκε ο Ομπράντοβιτς: "Υψηλές οι προσδοκίες"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και πήρε μερικές ημέρες ρεπό ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Παρτίζαν κάνοντας παράλληλα τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Παρτίζαν πραγματοποίησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα στο EuroBasket 2022. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας τονίζοντας πως είναι ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα και πως η ομάδα θα πρέπει πρώτα να δεθεί πριν θέσει στόχους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία της Εθνικής στο EuroBasket που έληξε άδοξα μετά από τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά από την Γερμανία.

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ με τα υπόλοιπα παιδιά και είμαι ενθουσιασμένος. Οι προσδοκίες είναι υψηλές. Πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους, εάν πρώτα δεν γνωριστούμε και δέσουμε ως ομάδα. Πιστεύω πρέπει να το πάμε βήμα βήμα και θα δίνουμε το 100%. Έχω γνωρίσει μερικά παιδιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".

Για την Εθνική ομάδα: "Ήταν ατυχές. Χάσαμε ένα ματς και ήμασταν εκτός. Είχαμε μία καλή ομάδα και αυτά συμβαίνουν στις εθνικές ομάδες αλλά πρέπει πλέον να συνεχίσουμε".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ