ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις με αυξημένη ενεργητική επιτήρηση

Ο Παπαντωνίου και ο Λοβ σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή την σεζόν 2020/21
Ο Παπαντωνίου και ο Λοβ σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής του πως βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στο αγωνιστικό τμήμα και σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στις προπονήσεις τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ άπαντες στην ομάδα βρίσκονται υπό ενεργητική επιτήρηση.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μπήκε στη λίστα με τις ομάδες που έχουν ανακοινώσει κρούσμα κορονοϊού. Μάλιστα, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα και το υγειονομικό πρωτόκολλο ΕΟΔΥ, ΓΓΑ και ΕΣΑΚΕ επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

"Μετά και την διάγνωση θετικού κρούσματος COVID-19 σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος, η ομάδας μας μπήκε σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ΕΟΔΥ, ΓΓΑ και ΕΣΑΚΕ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν και πάλι από σήμερα στις προπονήσεις, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικό πρωτόκολλο, σύμφωνα με το οποίο όμως δεν επιτρέπονται τα φιλικά παιχνίδια στο διάστημα αυτό.

Ταυτόχρονα, υπάρχει διαρκής παρακολούθηση του μέλους του αγωνιστικού τμήματος που διαγνώσθηκε θετικό, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή και με ήπια συμπτώματα.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, προγραμματισμένο τεστ COVID-19, θα πραγματοποιηθεί πριν από το επόμενο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, το οποίο μετά και τις διαδοχικές αναβολές αγώνων, αναμένεται να είναι ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο στις 7 Νοεμβρίου 2020".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ