ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Λεσόρ 3 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Λεσόρ 3 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ
ABA LEAGUE J.T.D./DRAGANA STJEPANOVIC

Η σερβική ιστοσελίδα "telesport.rs" βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ματίας Λεσόρ, αναφέροντας ότι ο Παναθηναϊκός αύξησε την προσφορά του στον Γάλλο σέντερ στα 3 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο.

Έχουν περάσει μόλις μερικές ημέρες από το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας "maxbetsprots" ότι ο Ματίας Λεσόρ απέρριψε προσφορά του Παναθηναϊκού αξίας 2.5 δολαρίων για διετές συμβόλαιο. Τώρα, ήρθε μία νέα σερβική ιστοσελίδα, η "telesport.rs", να παρουσιάσει μία νέα εξέλιξη, αναφέροντας ότι οι "πράσινοι" προσέγγισαν ξανά τον Γάλλο, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο αξίας 3 εκατ. ευρώ.

"Ο Παναθηναϊκός και ο Εργκίν Αταμάν ενδιαφέρονται για τον Γάλλο σέντερ και πιστεύουν ότι θα ταιριάξει στο σύνολο" αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει ότι ο Λεσόρ είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, την Βίρτους Μπολόνια και την Παρτίζαν, με δύο υποσημειώσεις:
1. Η Βίρτους έχει προς το παρόν εστιάσει την προσοχή της στον Νίκολα Μιλουτίνοβ.
2. Η Παρτίζαν δεν έχει την δυνατότητα να προσφέρει τόσα πολλά λεφτά όσα φέρεται να προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Την φετινή σεζόν ο Λεσόρ έχει 10 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα, ενώ στην EuroLeague είχε 12 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ