ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή απέναντι στην Βαρέζε, επικράτησε με 96-85 στην παράταση και πήρε την τρίτη θέση στο Κάλιαρι

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή απέναντι στην Βαρέζε, επικράτησε με 96-85 στην παράταση και πήρε την τρίτη θέση στο Κάλιαρι
PHOTO CREDITS: PANATHINAIKOS BC

Με την τρίτη θέση ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά στο Κάλιαρι ο Παναθηναϊκός καθώς επικράτησε της Βαρέζε με 96-85 στην παράταση στον μικρό τελικό κάνοντας την ανατροπή από το -24.

Μετά από την ήττα από την Σάσαρι, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και επικράτησε με ανατροπή της Βαρέζε (96-85) στην παράταση για να πάρει την τρίτη θέση στο τουρνουά που διεξάγεται στο Κάλιαρι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στο ματς, έδειξε σημάδια κούρασης και σε αντίθεση με την Βαρέζε που έβγαλε πολλή ενέργεια στο παρκέ, κάτι που δεν μπορούσαν να ματσάρουν οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου μισού στο -18 (50-32). Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μισό, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και έφερε τη διαφορά στο δίποντο στα 4' πριν από το φινάλε.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στην παράταση, με τους παίκτες του Ράντονιτς να γυρνάνε το ματς από το -24 και να παίρνουν τη νίκη.

Για τους πράσινους, ο Άντριου Άντριους πήρε λιγοστό χρόνο συμμετοχής στο ματς καθώς επιστρέφει σταδιακά λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε το τελευταίο διάστημα στο ισχίο. Στο τέλος του πρώτου μισού του αγώνα ο Νέιτ Γουόλτερς χτύπησε σε μία φάση και έμεινε προληπτικά εκτός στο δεύτερο μισό.

Μάλιστα παρά το γεγονός πως η ομάδα είχε αγώνα τόσο το προηγούμενο βράδυ όσο και την ίδια μέρα, έκανε κανονικά προπόνηση το πρωί της Κυριακής (11/9) με αποτέλεσμα να εμφανίσει σημάδια κούρασης στο παρκέ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-16, 50-32, 71-59, 81-81 (κ.α), 85-96

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ