ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε προπόνηση ενόψει Φενέρμπαχτσε με 5 απουσίες

Ο Παναθηναϊκός έκανε προπόνηση ενόψει Φενέρμπαχτσε με 5 απουσίες
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME NEWS

Αρκετές οι απουσίες του Παναθηναϊκού από τη σημερινή προπόνηση (14/11), ενόσω οι πράσινοι προετοιμάζονται για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Λίγο μετά την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη στην EuroLeague ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται -με αρκετά προβλήματα- για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (18/11, 19:45) του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε σήμερα (14/11) πέντε παίκτες να απουσιάζουν από την προπόνηση των πρασίνων στο ΟΑΚΑ. Για την ακρίβεια, πέρα από τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Λευτέρη Μποχωρίδη, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο (14/11, 21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, απόντες ήταν ακόμα οι Νίκος Χουγκάζ, Ντουέιν Μπέικον και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο πρώτος απουσίασε λόγω ενός προσωπικού ζητήματος, ενώ τόσο ο Αμερικανός, όσο και ο Λιθουανός δεν κατάφεραν να προπονηθούν καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ