ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Εφές στην τελευταία μέρα του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ο Φλόιντ επιχειρεί κάρφωμα
Ο Φλόιντ επιχειρεί κάρφωμα INTIME

Με τον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και την Αναντολού Εφές (19/9, 20:00, ERT2) πέφτει η αυλαία του τουρνουά "Πάυλος Γιαννακόπουλος" που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ ενώ λίγο νωρίτερα (17:00, ERT3) η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει την Ουλμ στον μικρό τελικό.

Με δύο αναμετρήσεις θα ολοκληρωθεί σήμερα (19/9) το 3ο τουρνουά "Πάυλος Γιαννακόπουλος" που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ με οικοδεσπότη τον Παναθηναϊκό και την συμμετοχή της Αναντολού Εφές, της Παρτιζάν και της Ουλμ.

Πιο συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" μετά από τη σπουδαία χθεσινή νίκη τους με ανατροπή απέναντι στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (89-85), θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια της EuroLeague, Αναντολού Εφές στον τελικό (19/9, 20:00, ERT2 και Liveblog από το SPORT24), στο πιο δυνατό φιλικό που έχουν δώσει ως τώρα στην προετοιμασία τους.

Από την πλευρά της η Εφές είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην πιο αδύναμη Ουλμ της οποίας επικράτησε με 88-69. Σήμερα, ο Εργκίν Αταμάν θα μπορεί να υπολογίζει και στην παρουσία του Σέιν Λάρκιν που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς. Ο Δημήτρης Πρίφτης από την άλλη, είδε τους Μέικον και Ντέντοβιτς να επιστρέφουν στη δράση και να μπαίνουν σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει την Ουλμ με στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο τουρνουά.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος":

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου
17.00: Μικρός Τελικός (ΕΡΤ 3)
20.00: Τελικός (ΕΡΤ 2)

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ