NBA

Ο όρος του Ντένις Σρούντερ για να πάει στους Λος Άντζελες Λέικερς

Ο Ντένις Σρούντερ σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Ο Ντένις Σρούντερ σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Δεν ήθελε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, ωστόσο ο Ντένις Σρούντερ άκουσε τους Λέικερς να αποδέχονται το αίτημά του να γίνει starter και τον έπεισαν για να αποχωρήσει χαρούμενος από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ρολίστας για τρία χρόνια στους Ατλάντα Χοκς, μέχρι να αποχωρήσει ο Τζεφ Τιγκ και να γίνει πενταδάτος. Έκτος παίκτης στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πίσω από τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τον Κρις Πολ τις προηγούμενες δύο σεζόν. Ο Ντένις Σρούντερ κουράστηκε να είναι αναπληρωματικός, έστω κι αν ο ρόλος του 6th man είναι εξίσου σημαντικός και ενδεχομένως ακόμη σημαντικότερος από μια θέση στην αρχική πεντάδα, με αποτέλεσμα να θέσει έναν όρο στους Λέικερς για να μετακομίσει στο Λος Άντζελες στο οποίο προ ολίγων εβδομάδων υποστήριζε πως δεν τον ενδιέφερε να πάει.

βαλα όρο να είμαι ο βασικός πόιντ γκαρντ. Το ξεκαθάρισα. Κέρδισα εμπειρίες στην Οκλαχόμα Σίτι τα προηγούμενα δύο χρόνια και αυτός ήταν πλέον ο στόχος μου. Δούλεψα για να το καταφέρω και οι Λέικερς γνωρίζουν τι πήραν. Τα δίνω όλα κάθε φορά, χωρίς να με ενδιαφέρει η φανέλα που φοράω. Δεν φοβάμαι, δεν αισθάνομαι πίεση, αυτά έχουν χαθεί μετά από οκτώ χρόνια στη Λίγκα. Ανυπομονώ να δω τον ΛεΜπρόν και τους υπόλοιπους, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί αμυντικά και επιθετικά" ήταν οι ατάκες του Γερμανού σκόρερ στην Hamburger Morgensport.

Τη σεζόν 2019/20 ο Γερμανός είχε 18.9 πόντους από 51.3% στο δίποντο, 38.5% στο τρίποντο και 83.9% στις βολές, μαζί με 3.6 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 30.8 λεπτά συμμετοχής σε 65 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ