STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, πού θα δείτε το παιχνίδι

Ο Κώστας Σλούκας απέναντι στον Πάρις Λι
Ο Κώστας Σλούκας απέναντι στον Πάρις Λι INTIME

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Basket League, σε ένα ντέρμπι "αιωνίων" που υπό προϋποθέσεις μπορεί να κρίνει πολλά για την 1η θέση της κανονικής περιόδου.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Basket League, σε ένα ντέρμπι "αιωνίων διαφορετικό από αυτά που έχουν προηγηθεί τους τελευταίους μήνες.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην Basket League, να διευρύνουν το σερί τους κόντρα στο "τριφύλλι" στις 9 σερί νίκες τους τελευταίους 11 μήνες, αλλά και να κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού σε περίπτωση νίκης θα πάρουν απόσταση δύο νικών από τους "πράσινους", που κουβαλάνε την ήττα από τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν θυμίζουν πλέον την ομάδα η οποία ηττήθηκε εύκολα με 67-52 στον τελικό του Super Cup, έχοντας πλέον καλύτερη ψυχολογία μετά τις 3 σερί νίκες τους στην EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα παραταχθεί πλήρης. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν θα έχει τον τραυματία Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει βγει εκτός λίστας ξένων στο πρωτάθλημα για χάρη του Ντουέιν Μπέικον.
Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:
Περιστέρι - Ιωνικός 96-67
Απόλλωνας Πάτρας - Κολοσσός 85-66
ΑΕΚ - Προμηθέας 73-70
Άρης - Λαύριο 87-61
Καρδίτσα - ΠΑΟΚ 63-92

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ