EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός έχει τρία σερί εκτός έδρας ματς στη EuroLeague, το ένα σε ημέρα-έκπληξη

Ο Ολυμπιακός έχει τρία σερί εκτός έδρας ματς στη EuroLeague, το ένα σε ημέρα-έκπληξη
EUROKINISSI

Τρεις αγώνες μακριά από το ΣΕΦ έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, με αυτόν στο Βερολίνο, απέναντι στην Άλμπα, να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Τέσσερις σερί αγωνιστικές στην κορυφή της EuroLeague κι ο Ολυμπιακός αρχίζει πλέον να πιστεύει όλο και περισσότερο ότι μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Οι Πειραιώτες λύγισαν με 76-70 την αντίσταση της back-to-back πρωταθλήτριας Ευρώπης Αναντολού Εφές το βράδυ της Παρασκευής (3/2) στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τώρα ξέρουν ότι η επόμενη τριάδα αγώνων μπορεί να κρίνει πολλά εν όψει των playoffs της διοργάνωσης για την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρεις σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις, απέναντι στην Άλμπα (8/2 στις 21:00), στη Βαλένθια (24/2 στις 21:30) και στην Αρμάνι Μιλάνο (3/3 στις 21:30), με την αγώνα στο Βερολίνο να έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη. Αμέσως μετά θα υπάρξει διακοπή για τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη, ενώ μετά από αυτά τα τρία παιχνίδια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα (7/3) και τη Μπάγερν Μονάχου (9/3) σε ακόμα μία διαβολοβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ