NBA

Ο Ντρέιμοντ Γκριν "κράζει" τους Μπακς: "Είναι προβλέψιμοι, δεν κάνουν καλή δουλειά ώστε να βοηθήσουν τον Αντετοκούνμπο"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σχολίασε μέσω twitter το Game 1 των Νετς με τους Μπακς και τα έβαλε με το Μιλγουόκι, λέγοντας ότι δεν εκμεταλλεύεται σωστά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και είναι προβλέψιμο.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει να πει ένα πράγμα στους Μπακς: Πιστεύει ότι έτσι όπως παίζουν και έτσι όπως χρησιμοποιούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν πρόκειται να περάσουν τους Νετς.

Οι Νετς πήραν την πρώτη "μάχη" κόντρα στους Μπακς, αφού επιβλήθηκαν με 115-107 στο Game 1 και έκαναν το 1-0 στην σειρά, χάνοντας όμως τον Τζέιμς Χάρντεν. Ο Γκριν σχολίαζε μέσω twitter τον αγώνα, βάζοντάς τα ανοιχτά με το πλάνο των Μπακς, κατηγορώντας τους ότι δεν δίνουν την ευκαιρία στον Γιάννη να είναι ο καλύτερος εαυτός του.

"Αν οι Μπακς θέλουν να νικήσουν αυτη την σειρά πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον Γιάννη ως χειριστή της μπάλας σε καταστάσεις Πικ εν Ρολ. Είναι υπερβολικά προβλέψιμο πλάνο σε μία σειρά 7 αγώνων κόντρα σε μία ομάδα με ίδιο ή περισσότερο ταλέντο" έγραψε αρχικά ο Γκριν, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Δεν κάνουν καλή δουλειά στο να τον βάζουν (σ.σ τον Γιάννη) σε καταστάσεις ώστε να είναι αποδοτικός στα playoffs. Δεν είναι το ίδιο παιχνίδι (σ.σ στα playoffs)".

Κλείνοντας τις τοποθετίσεις του, ο Γκριν απάντησε σε έναν χρήστη του twitter που του είπε ότι οι Μπακς δεν πρόκειται να σουτάρουν με 15% από το τρίποντο (βασικά σούταραν με 20% στο παιχνίδι) σε όλη την σειρά, με τον Γκριν να απαντάει:

"Αυτό δεν έχει σχέση... Ακόμα κι έτσι θα επιλέξεις να σε νικήσουν άλλοι παίκτες και όχι ο Γιάννης. Επειδή ξέρεις ότι αυτός μπορεί να σε νικήσει. Οι άλλοι παίκτες δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να το κάνουν. Στα playoffs το παιχνίδι αλλάζει"

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ