NBA

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αφιέρωσε στον Έιντριαν Πέιν το σημερινό του podcast

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αφιέρωσε στον Έιντριαν Πέιν το σημερινό του podcast

Στον καλό του φίλο και άλλοτε συμπαίκτη στο Μίσιγκαν Στέιτ αφιέρωσε το σημερινό του podcast ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Η είδηση του θανάτου του Έιντριαν Πέιν έχει σοκάρει εδώ και δύο ημέρες τον παγκόσμιο αθλητισμό, την κοινότητα του μπάσκετ, με τον Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να είναι συντετριμμένος από τον τρόπο με τον οποίο "έφυγε" ο άλλοτε συμπαίκτης του στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ. Ο Γκριν αφιέρωσε στον Πέιν το σημερινό επεισόδιο του podcast The Draymond Green Show, λέγοντας πως έμαθε τα άσχημα νέα από την μητέρα του που τον κάλεσε νωρίς το πρωί.

"Ήμασταν συγκάτοικοι για δυόμιση χρόνια. Η μητέρα μου με πήρε νωρίς το πρωί, δεν το κάνει ποτέ αυτό, ήταν παράξενο, ήταν παράξενο που άκουσα την δόνηση του κινητού για να πω την αλήθεια. Έμαθα τα νέα ότι ο Έιντριαν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Όσοι τον γνώριζαν, ήξεραν ότι ήταν ακίνδυνος, ότι ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που νοιαζόταν για τους άλλους περισσότερο απ' όσο νοιαζόταν για τον εαυτό του. Έχασε την ζωή του για να βοηθήσει μια φίλη που αντιμετώπιζε μια οικογενειακή κατάσταση" ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη των Γουόριορς, που μίλησε αρκετά για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

TAGS NBA ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ