ΗΠΑ

Ο Ντούσαν Μπουλούτ, ο κορυφαίος παίκτης 3on3 παγκοσμίως, θα παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ στις ΗΠΑ

Ο Ντούσαν Μπουλούτ, ο κορυφαίος παίκτης 3on3 παγκοσμίως, θα παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ στις ΗΠΑ
2021 AP PHOTO/JEFF ROBERSON

Με δύο χρόνια καθυστέρηση, ο Ντούσαν Μπουλούτ, ο θρύλος του παγκόσμιου 3on3, πηγαίνει στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στην BIG3

Στα 35 του χρόνια, λίγους μήνες πριν από τα 36α γενέθλιά του, ο Ντούσαν Μπουλούτ είναι πλέον ελεύθερος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μια αμερικανική λίγκα. Ο Σέρβος σούπερσταρ, ο κορυφαίος παίκτης 3on3 στον κόσμο, θα συμμετάσχει στην BIG3 με την ομάδα Ball Hogs στην οποία θα έχει συμπαίκτες τον παλαίμαχο Κατίνο Μόμπλι και τους Ρόις Γουάιτ, Γκλεν Ντέιβις, Ντέρικ Μπάιαρς, Τζο Αλεξάντερ, με την Νάνσι Λίμπερμαν στον ρόλο της head coach.

Ο Μπουλούτ ήταν το νούμερο 3 στο draft του 2019, ωστόσο η FIBA δεν του είχε επιτρέψει να αγωνιστεί στην BIG3. Για την ακρίβεια τον είχε ενημερώσει πως δεν θα του επέτρεπε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα να κάνει αναγκαστικά πίσω για να βρεθεί στην Ιαπωνία.

Τελικά πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ολυμπιακό τουρνουά και τώρα πηγαίνει στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί απόψε με την νέα του ομάδα απέναντι στους Ghost Ballers του Μάικ Τέιλορ, του Ρίκι Ντέιβις, του Κρεγκ Σμιθ, και του Κρις Τζόνσον που έχουν προπονητή τον θρυλικό Τζορτζ Γκέρβιν.

Για την ιστορία, η Σερβία είχε ρεκόρ 8-1 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τη Λετονία (7-3) να παίρνει το χρυσό και την Ρωσία (5-5) το ασημένιο μετάλλιο.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ