NBA

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι με την φανέλα των Χοκς
Ο Ντανίλο Γκαλινάρι με την φανέλα των Χοκς Ⓒ 2021 BRYNN ANDERSON/ ASSOCIATED PRESS

Να κλείσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο θέλει ο Ντανίλο Γκαλινάρι, όπως είπε στην Corriere della Sera πριν ξεκινήσει τη δουλειά για τη σεζόν 2021/22.

Στα 33 του χρόνια, ο Ντανίλο Γκαλινάρι έχει ακόμα δύο σεζόν από το τριετές συμβόλαιο των 61.5 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε πέρυσι με τους Χοκς. Η ομάδα της Ατλάντα προσπάθησε να τον ανταλλάξει, δεν τα κατάφερε, όμως ο Ιταλός φόργουορντ φαίνεται πως σκέφτεται σιγά-σιγά το τέλος της καριέρας του καθώς δήλωσε πως θέλει να γράψει τον επίλογο με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

"Εχω συμβόλαιο, αλλά στο ΝΒΑ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Έχω μάθει πως όλα μπορούν να συμβούν. Δεν μετάνιωσα ποτέ που ήρθα στο ΝΒΑ, ωστόσο θυμάμαι τη θητεία μου στην Αρμάνι Μιλάνο, βλέπω τα τρόπαια του πατέρα μου και αναρωτιέμαι πόσα θα είχα κερδίσει στην Ιταλία και στην Ευρώπη με την ομάδα που αγαπώ. Είναι ένα όνειρο για εμένα. Θα ήταν το ιδανικό τέλος στην καριέρα μου, δεν ήρθε όμως ακόμη η ώρα. Ο πατέρας μου είναι οπαδός της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δεν το λέει. Και η μητέρα μου το ίδιο" ήταν τα λόγια του Ντανίλο Γκαλινάρι στην Corriere della Sera.

Ο Ιταλός φόργουορντ είχε πέρυσι 13.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 24 λεπτά σε 51 αγώνες της κανονικής περιόδου, έφτασε με τους Χοκς μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ στην καριέρα του στο ΝΒΑ, με τους Νικς, τους Νάγγετς, τους Κλίπερς, τους Θάντερ και τα Γεράκια έχει 15.9 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 30.4 λεπτά σε 662 αγώνες.

TAGS NBA ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ