ΑΡΗΣ

Ο Νίκος Γκάλης ενέπνευσε Καμπερίδη και Άρη για την 30άρα επί του Μεσολογγίου

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης
Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης EUROKINISSI

Χαρούμενος για την εικόνα του Άρη απέναντι στο Μεσολόγγι δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης, που αποκάλυψε πως μια συνομιλία με τον Νίκο Γκάλη λειτούργησε σαν ένεση ηθικού.

Μια συνομιλία που είχε με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, πριν από το τζάμπολ του αγώνα με το Μεσολόγγι για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ενέπνευσε τον Σάββα Καμπερίδη όπως ο ίδιος δήλωσε μετά από τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου (23/1).

"Εχουμε τη δυνατότητα αν είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι να πετύχουμε αρκετές νίκες και επιτυχίες στον δεύτερο γύρο. Ήταν κομβικό ματς, υπήρχε πίεση, προσπαθήσαμε να τη διαχειριστούμε, δεχτήκαμε συμπαράσταση πολλών ανθρώπων γύρω από την ομάδα. Λάβαμε πολλά μηνύματα αγωνίας και συμπαράστασης. Πριν το ματς μίλησα με τον Νίκο Γκάλη. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο Γκάλης, μου μίλησε γεμάτος αυτοπεποίθηση" είπε ο προπονητής του Άρη.

"Πολλά παιδιά είχαν θέματα τραυματισμών και έπαιξαν με δική τους ευθύνη, πρέπει να τους ευχαριστήσω γι' αυτό. Θέλουμε να γιατρέψουμε τις πληγές μας. Με το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε με νικη στην έδρα μας, αν και αυτή η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Όταν υπάρχει συνοχή σε μια ομάδα που περνάει τόσο δύσκολα όσο εμείς, το να βλέπεις σημαντικούς αλλά και απλούς ανθρώπους να σε στηρίζουν τόσο, δείχνει τη δυναμική που υπάρχει. Να χτίσουμε πάνω στη δυναμική να φέρουμε ενθουσιασμό για να παίρνει χαρές από εμάς" πρόσθεσε ο Καμπερίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ