ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Νίκολα Κάλινιτς έχρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την EuroLeague

Ο Νίκολα Κάλινιτς έχρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την EuroLeague
PHOTO CREDITS: BARCA BASKET

Στα φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague έβαλε τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος δηλώνει αβέβαιος για την παρουσία του με την Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Στα φαβορί για το φετινό τίτλο της EuroLeague βάζει ο Νίκολα Κάλινιτς τον Ολυμπιακό. Αυτό δήλωσε ο Σέρβος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport Klub, τονίζοντας πως οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά δεν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή έτοιμοι.

"Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την EuroLeague. Ίσως να είναι κάπως τρομακτική αυτή η δήλωση, αλλά έχουμε ακόμα χρόνο και κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η εμπειρία και η ψυχραιμία θα είναι κομβική στα play-offs, όπου τα παιχνίδια θα γίνουν πιο αργά και θα υπάρχουν περισσότερες βολές. Κάτω από αυτές τις συνθήκες νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να είναι επιτυχημένη.

Όπως είχα πει και στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Είναι πρώτος αυτή τη στιγμή. Βλέπω και εμάς, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Φενέρμπαχτσε. Δεν πρέπει να ξεγράψουμε την Εφές, αν μπει στα play-offs είναι μια δύσκολη ομάδα - όπως και η Αρμάνι- να την κερδίσεις τρεις φορές, οπότε δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς να παίξει απέναντί τους", είπε σχετικά ο Κάλινιτς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Εθνική Σερβίας, που αποκλείστηκε στο EuroBasket 2022 από την Ιταλία: "Είναι εύκολο να το παίξεις έξυπνος έναν χρόνο μετά, όταν έχει ηρεμήσει και έχεις αναλύσει τα πάντα. Νομίζω ότι πρέπει να μάθουμε από αυτό".

Ακόμα, δήλωσε αβέβαιος για τη δική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023: "Δεν ξέρω αν θα είμαι στο Παγκόσμιο για να πω την αλήθεια. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Ειλικρινά, κάθε χρόνο γίνεται και πιο δύσκολο για εμένα, πονάω όλο και περισσότερο στα γόνατα, στον αχίλλειο, στη μέση. Θα δούμε, θα μιλήσω με τον προπονητή και την οικογένειά μου και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ