ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν ασχολείται με το EuroBasket, αλλά με το συναπάντημα με την Ελλάδα

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν ασχολείται με το EuroBasket, αλλά με το συναπάντημα με την Ελλάδα
FIBA

Μόνο το ματς με την Ελλάδα σκέφτεται ο Νίκολα Γιόκιτς, καθώς η Σερβία βρίσκεται στο 1-3 και πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Η εθνική ομάδα της Σερβίας συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς τους Αλεξέι Ποκουσέβσκι - Νίκολα Γιόβιτς, θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για ένα μετάλλιο στο EuroBasket 2022, όμως όπως εξήγησε ο Νίκολα Γιόκιτς, ο μοναδικός της στόχος αυτή τη στιγμή είναι η αναμέτρηση με την Ελλάδα το βράδυ της 25ης Αυγούστου στη Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου.

"Το ενδιαφέρον μας έχει εστιαστεί στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες και θα έρθουν για να μας κερδίσουν. Πρέπει στην προετοιμασία μας να προχωράμε βήμα-βήμα, ημέρα-ημέρα ώστε όταν έρθουν τα προκριματικά, να είμαστε έτοιμοι. Εμάς δεν μας αρέσουν τα σποτ, δεν μας αρέσει το μπάσκετ, μας αρέσουν μόνο οι νίκες" ήταν τα λόγια του back-to-back MVP του NBA στο περιθώριο της προετοιμασίας της Σερβίας.

Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα υποδεχθεί την Ελλάδα το βράδυ της 25ης Αυγούστου στις 21:00 (20:00 τοπική) στη Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου. Οι Σέρβοι μπήκαν στη δεύτερη προκριματική φάση με ρεκόρ 1-3, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στο 3-1 μαζί με τη Λετονία.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ