ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νικ Καλάθης αποκλειστικά στο SPORT24: "Θέλω να με θυμούνται ως νικητή"

Ο Νικ Καλάθης αποκλειστικά στο SPORT24: "Θέλω να με θυμούνται ως νικητή"
PHOTO CREDITS: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

Ο Νικ Καλάθης λίγες ώρες πριν από το Final-4 της Κολωνίας μιλά αποκλειστικά στο SPORT24 για τη ζωή στη Βαρκελώνη, τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του, γιατί επέλεξε τη Μπαρτσελόνα από τις άλλες προσφορές που είχε το καλοκαίρι, τον Μίροτιτς, τον Σάρας, τον Ομπράντοβιτς. Τι λέει για τον Σπανούλη και την Εθνική.

"Προγραμματισμένες μηχανικές συσκευές με ικανότητα αντίληψης και δράσης στον φυσικό κόσμο, που μπορούν να εκτελούν αυτόματα μια πολύπλοκη σειρά ενεργειών και να υποκαθιστούν τον άνθρωπο σε δύσκολες ή επικίνδυνες εργασίες".

Ο ορισμός για τα ρομπότ θα μπορούσε να αποτελεί ένα σύντομο scouting report του Νίκ Καλάθη. Ενός τεχνολογικού εγκεφάλου ικανού να ορίζει το ρυθμό κάθε αγώνα, να εκτελεί ακατάπαυστα εντολές και να διαβάζει κάθε αδυναμία του αντιπάλου.

Κι ίσως ο κατασκευαστής του παρέλειψε τεχνηέντως να του φορτώσει το μακρινό σουτ σε αντίστοιχο level με τα υπόλοιπα skills, ώστε να τον κάνει πιο πιστευτό ως ανθρώπινο ον. Διότι κατά τ' άλλα δεν είναι εύκολο να "περάσει" ως τέτοιο.

Θα μπορούσαμε να τον παρομοιάσουμε με τον C-3PO του "Star Wars", για τον οποίο ο Τζορτζ Λούκας ήθελε ο κόσμος σχεδόν να πιστέψει ότι πρόκειται για πραγματικό ρομπότ. Κάπως έτσι, ο Αντονι Ντάνιελς ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει από την πρώτη έως και την τελευταία ταινία, έμεινε για δεκαετίες σχεδόν στην αφάνεια, καμουφλαρισμένος πίσω την διάσημη χρυσή στολή, μία από τις πλέον διαχρονικές στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο Νικ Καλάθης είναι σταρ μέσα στο ρόλο του κι ο ρόλος του είναι να φωτίζει τους συμπαίκτες του. Όταν ο Καλάθης παίζει ακριβώς όπως πρέπει, δεν ανακηρύσσεται ΜVP κι απλά βρίσκει το όνομά του ανάμεσα σε κάμποσους διακριθέντες.

Όταν πάλι ένα παιχνίδι εξελίσσεται σε προσωπική του υπόθεση, τότε σημαίνει ότι τα νέα για τη συνολική λειτουργία της ομάδας του, μάλλον δεν ήταν και τα καλύτερα.

Συνέντευξη στον Μιχάλη Στεφάνου

Η φετινή παρουσία του στην Μπαρτσελόνα αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Έχοντας δίπλα του άπλετο ταλέντο, εξαιρετική ποιότητα και κορυφαίες προσωπικότητες κατάφερε με λίγο πιο διακριτική παρουσία να ηγηθεί ενός συνόλου που σε λίγες μέρες θα διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης, με σοβαρές πιθανότητες να την κατακτήσει. Διότι μπορεί η ταχύτητα αντίληψης, σκέψης και εκτέλεσης να είναι η υπερδύναμη του Καλάθη, όμως για όπλα χρησιμοποιούσε ανέκαθεν τους συμπαίκτες του.

Όσο για τον ίδιο, προτιμάει να εκφράζεται με την μπάλα κι όχι με τα λόγια. Δεν τρελαίνεται με το επικοινωνιακό κομμάτι, δεν επιδιώκει τις δημόσιες σχέσεις, δεν ασχολείται με τα μίντια. Δεν προσπαθεί να πλασάρει τον εαυτό του με κανέναν άλλο τρόπο πέρα από το έργο του. Το μπάσκετ του. Αυτό, από μόνο του φτάνει και περισσεύει για να τον κάνει μεγάλο και τρανό, χωρίς καμία επιπλέον προώθηση. Όπως είπε κι ο Πικάσο: "Ο ζωγράφος ζωγραφίζει ό,τι πουλάει. Ο καλλιτέχνης πουλάει ό,τι ζωγραφίζει".

Υπό αυτή την έννοια, η αποκλειστική συνέντευξη του Νικ Καλάθη που εξασφάλισε και φιλοξενεί το SPORT24, αποτελεί έναν... μικρό άθλο. Λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο για το Final Four της Κολωνίας. ο ομογενής άσος δέχτηκε να βγει για λίγο από την στολή του, φόρεσε το χαμόγελο του και μίλησε για όλα σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του.

Ο Νικ Καλάθης αποκλειστικά στο SPORT24: "Θέλω να με θυμούνται ως νικητή"
PHOTO CREDITS: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

- Eπιστροφή στο Final Four μετά από πολλά χρόνια τόσο για σένα όσο και για την ομάδα σου. Μπορείς να μοιραστείς τα συναισθήματά σου λίγο πριν την αναχώρησή σας για την Κολωνία;

"Νιώθω τέλεια. Προφανώς όταν ξεκινάς την σεζόν ο βασικός σου στόχος είναι να πας στο Final Four και το καταφέραμε. Έχουν περάσει κάποια χρόνια από την τελευταία πρόκριση τόσο για μένα όσο και για την Μπαρτσελόνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να παίζω στο Final Four πάλι, ειδικά με αυτούς τους συμπαίκτες.

Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους για να προκριθούμε στο Final Four, οι παίκτες, ο προπονητης, το κίνητρο, όλα. Ήταν ο συνδυασμός πολλών πραγμάτων μαζί. Όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στο αποτέλεσμα, δεν έχουμε αυτόν τον έναν που θα βάλει 20 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Κάθε παίκτης μπορεί να είναι αυτός που θα βάλει 20 πόντους.

Μιλάμε για μια μεγάλη η σεζόν και η δυνατότητα να αντικαταστήσεις εύκολα κάποιον που είναι εκτός λόγω τραυματισμού ή λόγω covid, ήταν μεγάλη υπόθεση για εμάς".

- Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της Αρμάνι, της αντιπάλου σας στον ημιτελικό του Final Four;

"Είναι πολύ ταλαντούχοι επιθετικά, στο “1on1”, στο isolation, έχουν πολύ γρήγορους γκαρντ όπως τον Μάλκολμ, τον Σιλντς και τον Πάντερ. Οπότε θα πρέπει να τους σταματήσουμε, να παίξουμε καλή άμυνα στο ένας εναντίον ενός και ελπίζουμε να μπορέσουμε να τους ρίξουμε τον ρυθμό. Διαθέτουν παίκτες με εμπειρία σε Final Four, όπως τον Χάινς, τον Ντατόμε.Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Όμως είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να τους κερδίσουμε. Πιστεύω πως η άμυνα θα είναι το κλειδί. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν οπότε πιστεύω τον πιο σημαντικό παράγοντα θα παίξει η άμυνα".

- Είσαι πιθανώς ο λιγότερο “ατομιστής” ηγέτης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σε μια ομάδα με τόσες ποιοτικές επιλογές πώς αποφασίσεις αν θα δώσεις την ασίστ στον Μίροτιτς, στον Χίγκινς, στον Ντέιβις ή στον Κούριτς για παράδειγμα;

(Γέλια). "Πράγματι, πολλές οι επιλογές, και πιστεύω αυτό είναι που κάνει την ομάδα τόσο καλή. Για μένα είναι πολύ απλό, ο καθένας μπορεί να σκοράρει, να τρέξει κάποιο play, είναι εύκολο να παίζω μ’ αυτούς τους παίκτες. Το κάνουν εύκολο για όλους στο γήπεδο".

- Στον Παναθηναϊκό ήσουν το αστέρι και το βαρόμετρο. Από την άλλη πλευρά μπορούμε να πούμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει αρκετούς σταρ, ωστόσο και πάλι η παρουσία σου είναι ιδιαίτερα καθοριστική. Πώς βιώνεις τον νέο σου ρόλο;

"Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής, είτε είναι να βγάλω μια άμυνα ή να εφαρμόσω κάποια συστήματα... Σε κάποια παιχνίδια θα έχω παραπάνω ευκαιρίες να σκοράρω από άλλα που μπορεί να με χρειάζονται να κουράσω τους αντιπάλους. Για εμένα αυτό που μετράει είναι να είμαι σταθερός και να κάνω αυτό που χρειάζεται η ομάδα την σωστή στιγμή".

Μπορώ να χρησιμοποιήσω υπέρ μου το γεγονός ότι με παίζουν under the pick

- Το 2011 ήσουν μέλος του Παναθηναϊκού που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα του Πασκουάλ εφαρμόζοντας με επιτυχία μια box-and-one άμυνα. Φέτος, ο κόουτς Τσάβι έκανε το ίδιο εναντίον σας κατά τη διάρκεια της σειράς των πλέι-οφ. Πώς το έζησες αυτό και πώς συγκρίνεις αυτές τις δύο άμυνες;

"Ηταν όντως λίγο περίεργο (χαμογελάει). Μας έπιασε λίγο απροετοίμαστους… Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ καλός προπονητής και η ομάδα του μας ανάγκασε σε μια πολύ ζόρικη σειρά. Οι παίκτες του είχαν αυτοπεποίθηση και μας έκαναν τη ζωή δύσκολη. Ήταν ενδιαφέρον να βλέπεις διαφορετικές άμυνες και συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του κόουτς Πασκουάλ στο παρελθόν να τα χρησιμοποιεί τώρα ο ίδιος".

- Πώς νιώθεις όταν οι άμυνες σε παίζουν “under the pick” αφήνοντάς σου το σουτ; Είναι πνευματικά σκληρό για σένα; Ή το θεωρείς πλεονέκτημα, ότι μπορείς να βλέπεις ολόκληρο το γήπεδο;

"Χμμ, πιστεύω μπορώ να το χρησιμοποιήσω προς όφελος μου, ειδικά αν οι ψηλοί μου δώσουν ένα step up pick (σκριν με διαφορετική γωνία) ώστε να πάρουν ένα κομμάτι από τον αμυντικό, τότε μπορώ να βρω πλεονέκτημα και να δημιουργήσω κάτι καλό. Γενικά, είμαι συνηθισμένος να πηγαίνουν κάτω από το σκριν, είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω κι αν έχω την αυτοπεποίθηση -που συνήθως την έχω- δεν θα διστάσω και να σουτάρω".

- Υπάρχει το «first shot effect;» Εσύ νιώθεις πιο άνετα όταν βάζεις το πρώτο καλάθι;

"Όχι, δεν θα το έλεγα, εγώ προσωπικά νιώθω πιο άνετα όταν παίρνω ένα ριμπάουντ ή όταν δίνω μία ασίστ στο ξεκίνημα των αγώνων. Προφανώς πάντα νιώθεις ωραία όταν βάζεις το πρώτο καλάθι, αλλά δεν σημαίνει ότι θα χάσω την αυτοπεποίθηση μου αν αστοχήσω στο πρώτο σουτ".

- Πριν από λίγες εβδομάδες καλωσορίσατε έναν θρύλο του μπάσκετ στην ομάδα, τον Πάου Γκασόλ. Πώς θα τον περιέγραφες ως άτομο;

"Απίστευτος άνθρωπος. Δεν διανοείσαι πόσα έχει καταφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ ταυτόχρονα τον βλέπεις να είναι τόσο προσγειωμένος και σεμνός. Ήρθε με πολλή ενέργεια, πάθος. Είναι 42 χρονών; Δεν είμαι σίγουρος πόσο είναι αλλά πολλές φορές τον βλέπεις να έχει περισσότερη ενέργεια από κάποιον πολύ νεότερο.

Είναι και φοβερός σαν ηγέτης. Βοηθάει τους πάντες, τους ψηλούς να διαβάσουν καλύτερα το παιχνίδι ή τους γκαρντ αν θέλει κάτι να τους επισημάνει. Λειτουργεί σαν δάσκαλος για όλους. Το να τον βλέπεις με τόση διάθεση κι ενέργεια μέσα στο γήπεδο, είναι κάτι που δίνει σε όλους μας έξτρα κίνητρο.

Ταίριαξε κατευθείαν, σαν ένα ακόμη κομμάτι μας. Οπότε η άφιξή του στην Βαρκελώνη για εμάς λειτούργησε ιδανικά. Είναι νικητής, θέλει να νικάει και ήξερε από την αρχή ποιος θα είναι ο ρόλος του”.

Ο Σάρας έχει μάθει πολλά από τον Ζοτς

- Μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου με τον Σάρας; Ξεκινήσατε και οι δύο στη Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν.

"Τον έχω ζήσει πολλά χρόνια σαν παίκτη και πάντα είχαμε μια πολύ καλή σχέση. Ξέραμε ότι θα είναι διαφορετικό όταν θα γινόταν προπονητής, αλλά συνεχίζουμε να έχουμε μια εξαιρετική σχέση.

Είναι καλό ότι ο ένας διαβάζει το μυαλό του άλλου μέσα στο γήπεδο. Εγώ βλέπω κάτι ή αυτός βλέπει κάτι και επικοινωνούμε. Πάντα λέει ότι ο προπονητής και ο point-guard πρέπει να είναι στην ίδια σελίδα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε όλη την σεζόν.

Ο Νικ Καλάθης αποκλειστικά στο SPORT24: "Θέλω να με θυμούνται ως νικητή"
PHOTO CREDITS: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ


Προφανώς βλέπω πολλές ομοιότητες μεταξύ του Σάρας και του Ομπράντοβιτς. H θεωρία τους σχετικά με το spacing, ο τρόπος που προπονούν, ακόμα και η φιλοσοφία τους κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Μπορείς να καταλάβεις ότι ο Σάρας έχει μάθει σίγουρα πολλά από τον Ζοτς".

- Μετά από ήττες έχουμε ακούσει από τον Γιασικεβίτσιους φράσεις όπως: "Δεν έκανα τη δουλειά μου καλά" ή "Δεν ετοίμασα την ομάδα μου σωστά". Πώς νιώθει ένας παίκτης όταν ακούει τέτοιου είδους δηλώσεις;

"Σίγουρα είναι καλό για τους παίκτες ο προπονητής να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Από την άλλη, όμως, εμείς σαν παίκτες ακόμη και αν ο προπονητής κάνει τέτοιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους έχουμε υποχρέωση να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Δεν είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε όλοι εμπειρία και ξέρουμε ότι μακριά από τις κάμερες και μέσα στα αποδυτήρια θα πρέπει και εμείς οι παίκτες να γνωρίζουμε την ευθύνη μας και να αναγνωρίζουμε ότι δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Αλλά όταν ο κόουτς βάζει πρώτα την ομάδα, αυτό είναι κάτι που λειτουργεί θετικά για εμάς".

- Με ποιον από τους συμπαίκτες σου περνάς περισσότερο χρόνο εκτός γηπέδου;

"Με τον Κόρι Χιγκινς, τον Νίκο Μίροτιτς και τον Μπράντον Ντέιβις. Βέβαια όλοι στην ομάδα έχουμε μια πολύ καλή σχέση, είμαστε και οι περισσότεροι με οικογένειες και παιδιά. Προφανώς δεν είμαστε η ομάδα που θα βγούμε τέσσερις φορές την εβδομάδα, ειδικά και τώρα με όλους τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας. Αλλά όλοι έχουμε εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας, είναι όλοι πολύ προσγειωμένοι και αυτό είναι που κάνει την ομάδα επιτυχημένη.

Υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ της Βαρκελώνης και της Αθήνας, ο καιρός φυσικά, και η θάλασσα. Δεν έχω καταφέρει να ζήσω την πόλη όπως θα ήθελα λόγω της πανδημίας και των μέτρων, αλλά οι άνθρωποι είναι φοβεροί και μου αρέσει πολύ εδώ.

Βέβαια δεν έχω μάθει ακόμη κάποια καταλανική λέξη, αλλά ελπίζω να τις μάθω πιο εύκολα από ό,τι τα ελληνικά (γέλια)".

Ελπίζω οι φίλοι του Παναθηναϊκού να μας υποστηρίξουν στο Final Four λόγω εμού και του Σάρας

- Λόγω της πανδημίας δεν είχες την ευκαιρία να ξανασυναντήσεις τους φίλους του Παναθηναϊκού έστω και ως αντίπαλος. Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

"Προφανώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού πάντα ήταν δίπλα μου, με έχουν στηρίξει από την πρώτη στιγμή. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλα και ελπίζω την επόμενη σεζόν να τους δω στο γήπεδο.

Στο Final Four ελπίζω πως θα μας υποστηρίξουν λόγω εμού και του Σάρας, πιστεύω ότι θα είναι με το μέρος μας".

- Ποια είναι η γνώμη σου για τον Παναθηναϊκό αυτήν την δύσκολη σεζόν; Μιλάς με κανέναν από τους προηγούμενους συμπαίκτες σας;

"Ναι, μιλάω συνέχεια με τον Βουγιούκα και τον Παπαπέτρου. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει καλά στοιχεία στο γήπεδο φέτος αν και η κατάσταση είναι δύσκολη για την ομάδα, ειδικά το να παίζει χωρίς το κοινό της. Για εμένα αν κερδίσουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θα είναι μια επιτυχημένη σεζόν και εύχομαι του χρόνου να πάει καλύτερα η ομάδα και στην Ευρωλίγκα".

- Με βάση όσα γνωρίζουμε, το περασμένο καλοκαίρι ήσουν ανάμεσα σε μία από τις δύο ομάδες, την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Τι έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για την τελική σου απόφαση;

"Δεν θα έλεγα ότι ήταν μόνο αυτές οι δύο ομάδες, καθώς υπήρχε μία ακόμη. Αλλά για εμένα αυτό που έπαιξε ρόλο είναι να μπορώ να νικάω και η ευκαιρία να παίξω με ένα ρόστερ όπως αυτό της Μπαρτσελόνα.

Θεώρησα ότι θα ταίριαζα καλά σε αυτήν την ομάδα και με καλές πιθανότητες να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Οπότε αποφάσισα να έρθω εδώ και χαίρομαι με αυτήν την απόφαση μου. Για να πω την αλήθεια, δεν είχα και πολύ χρόνο να σκεφτώ μια κίνηση μεταξύ των αιωνίων και να προετοιμαστώ ψυχολογικά, γιατί μετά από την πρόταση του Ολυμπιακού ήρθε γρήγορα η πρόταση της Μπαρτσελόνα και αποφάσισα να την δεχτώ".

Είναι φοβερό που θα παίξει ο Σπανούλης στο προ-Ολυμπιακό

- Ακολουθεί η πρόκληση του προ-ολυμπιακού με την εθνική ομάδα. Πώς βλέπεις τις πιθανότητές μας για πρόκριση;

"Πιστεύω έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Διαθέτουμε ένα ρόστερ που έχουμε παίξει ο ένας δίπλα στον άλλον πολλά χρόνια και νιώθουμε άνετα μεταξύ μας. Οπότε δεν θεωρώ ότι χρειαζόμαστε τόση προετοιμασία. Αλλά είναι ένα παιχνίδι, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο προ-ολυμπιακό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε.

Μιλήσαμε πριν 1-2 μήνες με τον Ρικ Πιτίνο, την περίοδο του March Madness, για να του ευχηθώ καλή επιτυχία και είπαμε και κάποια πράγματα για το προολυμπιακό. Tον ρώτησα για την εθνική και είπε ότι θα έρθει σίγουρα, όπως και συνέβη, αλλά δεν έχουμε μιλήσει πιο πρόσφατα".

Ο Νικ Καλάθης αποκλειστικά στο SPORT24: "Θέλω να με θυμούνται ως νικητή"
PHOTO CREDITS: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ


- Ποια η γνώμη σου για την επιστροφή του Σπανούλη στην Eθνική ομάδα;

"Προφανώς θεωρώ ότι είναι καλό κομμάτι για την ομάδα εφόσον είναι υγιής και έχει θέληση να παίξει. Είναι φοβερό. Ενας παίκτης σαν αυτόν... Αλλά όπως είπα, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και όποιος και να έρθει, θα μας βοηθήσει".

- Ποια πιστεύεις ότι είναι η κύρια διαφορά μεταξύ ελληνικού και ισπανικού μπάσκετ; Για παράδειγμα εγώ θα έλεγα ίσως "λιγότερη πίεση, περισσότερη απόλαυση του παιχνιδιού".

"Για την Μπαρτσελόνα θα έλεγα ότι δεν υπάρχει τόση πίεση από τα μέσα ενημέρωσης και οι φίλαθλοι προφανώς επειδή είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό κλαμπ, ασχολούνται περισσότερο με το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και όλοι περιμένουν από εσένα νίκες όπως και στον Παναθηναικό. Επομένως είναι πολλές οι ομοιότητες, αλλά νιώθω ότι υπάρχουν και διαφορές".

- Πιστεύεις ότι η Ευρωλίγκα πρέπει εξελιχθεί στο μέλλον σε μια κλειστή λίγκα όπως και το NBA;

"Δεν είμαι σίγουρος, πιστεύω θα είναι δύσκολο να μπλέξεις την ελληνική λίγκα και την ισπανική λίγκα με την Ευρωλίγκα. Δεν ξέρω, δεν έχω γνώμη αλλά πιστεύω είμαστε χρόνια μακριά από το να γίνει κάτι τέτοιο".

- Ξέρω πως δεν σου αρέσει να μιλάς πολύ για τον εαυτό σου, αλλά πώς θα ήθελες να σε θυμούνται οι φίλοι του μπάσκετ;

"Ως έναν νικητή. Σαν κάποιον που όλοι χαίρονταν να παίζουν μαζί του και που έδινε το 100% κάθε φορά που βρισκόταν στο παρκέ".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ