ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα: Ανακοινώθηκε από τους Σέρβους

Ο Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα: Ανακοινώθηκε από τους Σέρβους
CRVENA ZVEZDA BC / TWITTER

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετακομίζει οριστικά από τον Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά από μία διετία στην οποία είχε πολύ καλά νούμερα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου γκαρντ, ο οποίος επιστρέφει στον σερβική ομάδα μετά από δέκα χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως στο συμβόλαιο του Νεμάνια Νέντοβιτς προβλεπόταν αποδέσμευσή του (αντί του ποσού των 300.000€), έκαναν γρήγορα την κίνησή τους και τον απέκτησαν.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του Ερυθρού μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Νέντοβιτς έδειξε επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα του Βελιγραδίου και έκανε σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

"Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει σπίτι του. Ο διεθνής Σέρβος μπασκετμπολίστας και πρώην μέλος των Golden State, Βαλένθια, Αρμάνι και Παναθηναϊκού, Νεμάνια Νέντοβιτς είναι το νέο μέλος του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Νεμάνια, παιδί του Αστέρα, επιστρέφει μετά από 10 χρόνια και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1991 στη Nova Varos. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και τα πρώτα του βήματα στον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο έπαιξε από το 2008 έως το 2012 και μετά έκανε μια διεθνή καριέρα αρχικά στην Λιέτουβος Ρήγα, εν συνεχεία στους Golden State στο NBA, και εν συνεχεία επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βαλένθια.

Στην Ισπανία επίσης έπαιξε και στην Ουνικάχα Μάλαγα, με την οποία κέρδισε το Eurocup του 2017, εν συνεχεία έγινε μέλος της Ολίμπια Μιλάνο για δύο χρόνια και από το 2020 έπαιξε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κέρδισε το πρωτάθλημα το 2021.

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει με αυτή την ευκαιρία να εκφράσει την τεράστια ευχαρίστηση του επειδή ο Νεμάνια έδειξε τεράστια επιθυμία να γυρίσει στον Ερυθρό Αστέρα και για αυτό έκανε σημαντικές κινήσεις ώστε να αφήσει τον προηγούμενο κλαμπ του με το οποίο σκόραρε 14 πόντους κατά μ.ο. στη διάρκεια της σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ