ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νέμανια Νέντοβιτς θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά ζητάει δικαιοσύνη

Ο Νέμανια Νέντοβιτς σε φάση από αγώνα του Παναθηναϊκού στη EuroLeague
Ο Νέμανια Νέντοβιτς σε φάση από αγώνα του Παναθηναϊκού στη EuroLeague EUROKINISSI

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα εξέφρασε ο Νέμανια Νέντοβιτς, που εξήγησε ότι θέλει δίκαιη αντιμετώπιση από τον Παναθηναϊκό για να προκύψει συμφωνία ανάμεσά τους.

Η σεζόν του ήταν καταπληκτική, όμως ο κορονοϊός και ένα πρόβλημα τραυματισμού τον φρέναραν απότομα. Ο Νέμανια Νέντοβιτς είχε 16 πόντους (51% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο, 84% στις βολές), δύο ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 14.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:05 σε 25 αγώνες της EuroLeague, δεν έζησε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, παραδέχθηκε όμως σε συνέντευξή του στη Σερβία πως ο Παναθηναϊκός αναγέννησε την καριέρα του και εξήγησε ότι θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα.

"Θα το ήθελα! Βρήκα τον εαυτό μου εκεί, με αγάπησαν, λυπάμαι που δεν είχαμε κόσμο στη διάρκεια της σεζόν για να ζήσω κι αυτή την εμπειρία, είναι ένας λόγος για τον οποίο θέλω να γυρίσω. Ξέρω την ποιότητά μου και τι σεζόν έκανα, οπότε θα δούμε. Ελπίζω ότι και εκείνοι θα είναι δίκαιοι απέναντί μου ώστε να συμφωνήσουμε" ήταν το σχόλιο του Σέρβου σούπερ σκόρερ στο zurnal.rs. "Μέχρι τον Απρίλιο όλα ήταν τέλεια, είχα έναν τραυματισμό προηγουμένως, αλλά ήμουν υγιής πια και έπαιζα καλά. Με την επιστροφή μου πήγαμε στη Ρωσία για να κλείσουμε τη σεζόν, όμως στην επιστροφή προσβλήθηκα από τον κορονοϊό και αυτό δυστυχώς είχε συνέπειες" πρόσθεσε ο Νέντοβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ