ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νέμανια Νέντοβιτς ελπίζει ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό

Ο Νέμανια Νέντοβιτς σε φάση από αγώνα του Παναθηναϊκού στη EuroLeague
Ο Νέμανια Νέντοβιτς σε φάση από αγώνα του Παναθηναϊκού στη EuroLeague EUROKINISSI

Να συνεχίσει με τα πράσινα θέλει ο Νέμανια Νέντοβιτς, που έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού μία ημέρα μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Η σεζόν 2020/21 ήταν μια σεζόν των άκρων για τον Νέμανια Νέντοβιτς που είχε σπουδαίες βραδιές όπως τους 39 στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τους 33 απέναντι στη Βιλερμπάν, είχε όμως και μεγάλες ατυχίες εξαιτίας τραυματισμών και Covid-19.

Ο Σέρβος σούπερ σκόρερ είδε τη χρονιά να ολοκληρώνεται με νταμπλ για τον Παναθηναϊκό και με ένα post στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής (11/6) εξήγησε πως θέλει να μείνει στην Αθήνα για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.

"Τι τρελή χρονιά... Στο τέλος, δύο τίτλοι γι' αυτόν τον όμορφο οργανισμό με τους κορυφαίους οπαδούς. Δυστυχώς εξαιτίας του ανόητου ιού δεν κατάφερα να τελειώσω τη σεζόν όπως ήθελα, ωστόσο ελπίζω πως όλοι κατάλαβαν τη θέλησή μου να επαναφέρω τον σύλλογο στη θέση που ανήκει. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω για όλους εσάς, για την αγάπη και για την υποστήριξη που μου δείξατε σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, ειδικά στο δυσκολότερο κομμάτι της. Μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος. Μόνο ΠΑΟ" έγραψε ο Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος έπαιξε σε 25 αγώνες της EuroLeague, είχε 16 πόντους (51.2% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο, 83.5% στις βολές), 1.9 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 14.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:05 συμμετοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ