ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νέιτ Γουόλτερς στο SPORT24: "Πίεση υπάρχει όπου κι αν βρίσκεσαι"

Ο Νέιτ Γουόλτερς στο SPORT24: "Πίεση υπάρχει όπου κι αν βρίσκεσαι"
SPORT24 / 24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Νέιτ Γουόλτερς μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και δήλωσε έτοιμος να διαχειριστεί την πίεση που συνοδεύει τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η πολυετής προϋπηρεσία που κουβαλάει από την EuroLeague βοηθά τον Νέιτ Γουόλτερς να διαχειρίζεται τις καταστάσεις με ιδανικό τρόπο. Οπότε η πίεση που συνάντησε στον Παναθηναϊκό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ίδιο.

Ο βασικός πόιντ γκαρντ των πρασίνων μίλησε στην κάμερα του SPORT24 -στη διάρκεια της media day της ομάδας- για το νέο συναπάντημα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά και το πώς η δίψα των νεαρών παικτών μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του SPORT24:

- Είσαι νέος στην ομάδα, αλλά γνωρίζεις τον προπονητή. Υποθέτω πως αυτό είναι ένα καλό πλεονέκτημα για σένα, ερχόμενος στον Παναθηναϊκό και δουλεύοντας με τους νέους συμπαίκτες σου.

"Ναι, ναι. Αυτό σίγουρα βοηθάει, το να γνωρίζω τον προπονητή. Μου αρέσει πραγματικά, μου αρέσει να παίζω γι' αυτόν. Πιστεύω πως θα κάνει σπουδαία δουλειά εδώ, εφαρμόζοντας το σύστημά του και όλα. Νομίζω πως έχουμε ένα καλό σύνολο. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν".

- Εργάστηκες κι έπαιξες σε συλλόγους, που έχουν μεγάλη πίεση, όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά γνωρίζεις πως αυτή η φανέλα σημαίνει πολλά για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ειδικά μετά απ ό,τι έγινε την προηγούμενη διετία. Νιώθεις αυτού του είδους την πίεση, μπαίνοντας στη σεζόν; Γιατί υπάρχει το Super Cup τις προσεχείς ημέρες.

"Πάντα υπάρχει πίεση! Όπου κι αν βρίσκεσαι. Έχω υπάρξει σε ομάδες με μεγάλες προσδοκίες, αλλά αυτό είναι κάτι στο οποίο θέλεις να βρίσκεσαι. Θέλεις να υπάρχουν προσδοκίες, πίεση, ή όπως το αποκαλεί κανείς. Δε δίνω πολύ μεγάλη προσοχή σε ό,τι γίνεται απ' έξω, περισσότερο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα και να κάνω τη δουλειά μου. Θα είναι μια διασκεδαστική σεζόν".

- Νιώθεις ότι είσαι δάσκαλος για τους νεαρούς παίκτες αυτής της ομάδας, γιατί υπάρχουν πολλοί νεαροί, ειδικά Έλληνες. Μιλάς μαζί τους στα αποδυτήρια και το γήπεδο, για την εφαρμογή των νέων πραγμάτων και τον τρόπο παιχνιδιού;

"Νομίζω πως έχουμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην EuroLeague. Εγώ κι ο Ντέρικ (Γουίλιαμς) είμαστε οι πιο μεγάλοι σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν καλύτεροι και να βελτιωθούν. Αυτό είναι πάντα διασκεδαστικό, κάνει τις προπονήσεις λίγο πιο έντονες γιατί οι νεαροί παίζουν πολύ δυνατά. Πιστεύω πως αυτό θα βοηθήσει πολύ για να βελτιωθούν στη διάρκεια της σεζόν".

- Ρώτησες τίποτα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την Αθήνα ή για το τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για τους φιλάθλους εδώ;

"Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά ξέρω την πόλη, ερχόμενος πολλές φορές ως φιλοξενούμενος. Μέχρι στιγμής έχω λατρέψει τα πάντα. Σπουδαία πόλη, σπουδαίο φαγητό. Ο οργανισμός είναι καλός. Οπότε, δεν έχω παράπονα. Είμαι πολύ ανυπόμονος για τη νέα σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ