ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Μπάρκλεϊ είπε πως ο Γιάννης πρέπει να γίνει καλύτερος παίκτης και ο Σακίλ Ο' Νιλ διαφώνησε

Ο Σακίλ Ο' Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ
Ο Σακίλ Ο' Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ TNT

Έντονη διαφωνία είχε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ με τον Σακίλ Ο' Νιλ, καθώς μετά το τέλος του αγώνα Μπακς - Λέικερς, ο πρώτος κριτίκαρε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο δεύτερος πήρε το μέρος του Έλληνα σούπερσταρ (VIDEO).

Οι Λέικερς με ηγέτη τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, πέρασαν από τον Μιλγουόκι, καθώς επικράτησαν των Μπακς με 113-106, παρά τις προσπάθειες του "διπλού" Γιάννη Αντετοκούνμπο (25 πόντους, 12 ριμπάουντ).

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο' Νιλ, διαφώνησαν στο πλατό του αμερικανικού TNT, με τον πρώτο να τονίζει πως ο "Greek Freak" πρέπει να γίνει καλύτερος παίκτης.

"Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να βελτιωθεί, να γίνει καλύτερος. Δεν μου αρέσει καθόλου να κριτικάρω έναν παίκτη. Είναι σίγουρα πολύ καλό παιδί, αλλά έχει δρόμο μπροστά του ως παίκτης. Έχουν χάσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τις δύο τελευταίες σεζόν στα playoffs. Δεν πέρασαν από τους Τορόντο Ράπτορς πριν δύο χρόνια και η επίθεσή τους στο μισό γήπεδο ακόμη δεν είναι καλή.

Θα ήθελα να δω τον Γιάννη να παίζει περισσότερο στο ποστ και γιατί όχι να τον δω δουλεύει με τον Κέβιν ΜακΧέιλ ή τον Κέβιν Γκαρνέτ. Οι επιθετικές του επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πρέπει να βελτιωθεί σίγουρα και από τη γραμμή των βολών. Αποφάσισε να μείνει στο Μιλγουόκι, δεν είναι ο λόγος που οι Μπακς χάνουν αλλά ναι έχει μέρος της ευθύνης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάρκλεϊ.

Μετά από αυτά, αμέσως, ο Σακίλ Ο' Νιλ έσπευσε να πάρει το μέρος του Γιάννη: "Σε αυτά που λες δεν βρίσκω κάποιο νόημα. Ο Γιάννης δεν φταίει. Δεν μπορεί να τον βάζεις εκεί και να περιμένεις να περάσει. Η στρατηγική φταίει και πρέπει να αλλάξει. Το να δουλέψει με τον ΜακΧέιλ ή τον Γκαρνέτ δεν θα τον βοηθήσει κάπου. Ο λόγος; Δεν είναι τέτοιος παίκτης".

Δείτε το Video:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ