NBA

Ο Μίτσελ αγωνίζεται με ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ Ⓒ 2021 RICK BOWMER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο που τον άφησε εκτός για ένα μήνα, δηλώνοντας ότι παίζει με ενοχλήσεις.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ προσπαθεί να οδηγήσει τους Τζαζ στους τελικούς της Δύσης. Όπως φαίνεται ωστόσο, δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Με τους Τζαζ να γνωρίζουν την ήττα στο Game 3 από τους Κλίπερς (132-106) αλλά να εξακολουθούν να έχουν προβάδισμα με 2-1 νίκες, ο σταρ της Γιούτα τρόμαξε τους φίλους της ομάδας όταν στην τέταρτη περίοδο αποχώρησε κάποια στιγμή κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια, επιστρέφοντας στον πάγκο λίγο αργότερα.

Με την διαφορά να έχει ξεφύγει, ο Μίτσελ δεν αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον ίδιο να παραδέχεται στην συνέχεια στις δηλώσεις του ότι σε όλα τα playoffs αγωνίζεται με ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο. Τον αστράγαλο δηλαδή που είχε "γυρίσει" σε αγώνα με τους Πέισερς στην κανονική περίοδο και τον άφησε εκτός δράσης για ένα μήνα.

"Μπορούσα να επιστρέψω στο παιχνίδι, αλλά δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρω" δήλωσε ο ίδιος μετά το Game 3, όπου ήταν για ακόμα ένα βράδυ ο πρώτος σκόρερ της ομάδα του με 30 πόντους, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Αισθάνομαι την ενόχληση όταν προσγειώνομαι έπειτα από ένα άλμα. Προσπαθώ να το διαχειριστώ. Είμαι καλά όμως. θα είμαι έτοιμος για το Game 4".

Μέχρι στιγμής στα playoffs ο Μίτσελ έχει 32.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 43.7% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ