EUROBASKET 2022

Ο Ματέους Πονίτκα απάντησε στις καταγγελίες του αδελφού του με ακραίες ιστορίες

Ο Ματέους Πονίτκα απάντησε στις καταγγελίες του αδελφού του με ακραίες ιστορίες
FIBA

Χαμός στην Πολωνία, με τον Ματέους Πονίτκα να απαντάει στις καταγγελίες του αδελφού του, Μαρσέλ, κάνοντας αναφορά σε οικογενειακές ιστορίες που προκαλούν θλίψη.

Η απίστευτη κόντρα των αδελφών Πονίτκα, Ματέους και Μαρσέλ, συνεχίζεται. Και συνεχίζεται με τον πρώτο να απαντάει στις κατηγορίες του δεύτερου, λέγοντας απίθανα πράγματα που δείχνουν ότι η σχέση τους έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα και δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωθούν στον δρόμο προς το EuroBasket 2022 (η Πολωνία συμμετέχει στον Δ' Όμιλο μαζί με Σερβία, Τσεχία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία).

"Έφυγα από το σπίτι στα 19 και από τότε οι γονείς που έβρισκαν λόγους για να μου κάνουν επίθεση. Ο Μαρσέλ πήρε το μέρος τους. Δεν είχα μιλήσει γι' αυτό το ζήτημα, δεν είχα αναφερθεί ποτέ σε εκείνον. Ο κόσμος λατρεύει τα θύματα, όμως δεν γνωρίζει την αλήθεια. Οι γονείς μου ήταν ξεκάθαροι, έπρεπε να επιλέξω ή εκείνους ή την κοπέλα μου. Επέλεξα την σύζυγό μου. Το είχα πει στον Μαρσέλ ότι θα κάνουν τα πάντα για να με απομονώσουν, δυστυχώς εκείνος πήρε το μέρος τους. Ακόμη κι έτσι, όποτε είχε ανάγκη από τη βοήθειά μου, ακόμη και οικονομική, δεν του την αρνήθηκα. Έχω και έναν 16χρονο αδελφό με τον οποίο δεν με αφήνουν να επικοινωνήσω" ήταν οι απίστευτες ατάκες του σε πολωνική ιστοσελίδα.

"Δεν ξέρω αν θα ενσωματωθώ στην προετοιμασία, πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη μου. Δεν με νοιάζουν οι διακοπές, έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, απλώς θέλω στοιχεία που να δείχνουν ότι εγώ ζήτησα τον αποκλεισμό του αδελφού μου. Ο προπονητής είναι αυτός που θα επιλέξει ή εμένα, ή εκείνον. Ούτως ή άλλως η πραγματικότητα έχει δείξει ότι ο Μαρσέλ δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ακόμη και με αδύναμους αντιπάλους. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω μαζί του, η ομάδα χρειάζεται ανθρώπους με χαρακτήρα, όχι τύπους που κλαίνε στα media" πρόσθεσε ο Πονίτκα.

TAGS EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ