LIGA ENDESA

Ο Μαρκ Γκασόλ δεν έχει ακόμα το δικαίωμα να αγωνιστεί για την Ζιρόνα στην Liga Endesa

Ο Μαρκ Γκασόλ με τη φανέλα της Ισπανίας
Ο Μαρκ Γκασόλ με τη φανέλα της Ισπανίας AP PHOTO

Η Ζιρόνα εξασφάλισε την συμμετοχή της στην Liga Endesa, όμως ο Μαρκ Γκασόλ δεν έχει ακόμα το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή λόγω... προεδρίας.

Ο Μαρκ Γκασόλ οδήγησε την Ζιρόνα στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας, τη Liga Endesa και σκοπεύει να αγωνιστεί με την φανέλα της στην πρώτη της σεζόν στους κορυφαίους της χώρας. Στο δρόμο όμως προκύπτουν εμπόδια τα οποία η ομάδα θα πρέπει να λύσει προτού δει τον αρχηγό και πρόεδρό της να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η AS, το γεγονός πως ο Μαρκ Γκασόλ είναι ο πρόεδρος της ομάδας, δεν του επιτρέπει να είναι παράλληλα και παίκτης της. Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο η Ζιρόνα προσπαθεί να επιλύσει προκειμένου να τον έχει στη διάθεσή της.

Αν οποιοσδήποτε παίκτης κάποιας ομάδας της ACB είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας, αυτόματα δεν μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες. Φυσικά επιθυμία τόσο της λίγκας όσο και της ομάδας είναι ο Γκασόλ να αγωνιστεί κανονικά ωστόσο η νεοφώτιστη ομάδα θα πρέπει να βρει κάποια λύσει προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο αυτό που βρέθηκε στον δρόμο της.

TAGS LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ