ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ο Μάντζαρης θυμήθηκε τις μπουνιές που έριξε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε οπαδό πριν από 5ο τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή "Show Must Go On"
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή "Show Must Go On" PRINTSCREEN/SPORT24

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και θυμήθηκε μία τρομερή ιστορία για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, όταν πριν από έναν 5ο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το 2012, έριξε γροθιές σε αντίπαλο οπαδό που τον προκάλεσε.

Η είδηση του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς βύθισε στο πένθος το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένας εκ των κορυφαίων προπονητών όλων των εποχών έφυγε από την ζωή και ο Βαγγέλης Μάντζαρης μοιράστηκε στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο μία απίστευτη ιστορία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο διεθνής γκαρντ θυμήθηκε ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη πριν από τον 5ο τελικό του 2012 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (Ο Ολυμπιακός τελικά νίκησε με 82-76), όταν ο "Ντούντα" όρμησε με γροθιές σε έναν οπαδό που του φώναξε - βρίζοντας - ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα ηττηθούν.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης θυμήθηκε: "Αυτό που μου έχει μείνει είναι ένα γεγονός Είναι τελικός με τον Παναθηναϊκό. 5ο ματς με την σειρά στο 2-2. Με το που βγαίνουμε από το ξενοδοχείο βγαίνει τελευταίος, ο Ίβκοβιτς για να μπει στο πούλμαν.

Σταματάει τότε ένα αμάξι κοντά 40 χρονών και του λέει "Ντούντα ετοιμάσου τώρα για... ήττα". Και όπως είναι, τον κοιτάει καλά-καλά αμίλητος και του λέει "να σου πω ρε μεγάλε", τον πλησιάζει και τον ξεκινάει στα μπουκέτα. Και έγινε ένα σόου με αστυνομία. Ήταν ένας καλός πρόλογος για τον τελικό, μας ξεσήκωσε όλο αυτό".

Για το στοιχείο που χαρακτήριζε τον σπουδαίο τεχνικό, ο Μάντζαρης είπε: "Δεν μάσαγε. Πήρε εμένα από το Περιστέρι που δεν με ήξερε η μάνα μου και με έβαλε βασικό".

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ