ΜΟΝΑΚΟ

Ο Μάικ Τζέιμς τα έχει με τον εαυτό του: "Η πιο μεγάλη μ@λ@κί@ που έχω κάνει εδώ και καιρό"

Ο απογοητευμένος Μάικ Τζέιμς
Ο απογοητευμένος Μάικ Τζέιμς PRINTSCREEN

Ο Μάικ Τζέιμς τα έβαλε με τον εαυτό του για την γκάφα του στο φινάλε του Μονακό - Ρεάλ που στέρησε στους Μονεγάσκους την ευκαιρία να στείλουν τον αγώνα στην παράταση, μιλώντας με σκληρή γλώσσα.

Η Μονακό γνώρισε οδυνηρή - κυρίως για τον τρόπο που ήρθε - ήττα από την Ρεάλ στην έδρα της (91-95). Και ο Μάικ Τζέιμς αισθάνεται υπεύθυνος για αυτό, αφού με το σκορ στο 88-91 έκανε ένα τεράστιο λάθος.

Με την Μονακό να έχει την επίθεση, ο Ελί Οκομπό πάσαρε την μπάλα στον Τζέιμς, ο οποίος ήταν ανενόχλητος στο τρίποντο, με τον πιο κοντινό αντίπαλο να βρίσκεται 4 μέτρα μακριά. Αντί όμως να σουτάρει, επιχείρησε να πασάρει στον Μπλόσομγκεϊμ, αιφνιδιάζοντας τον συμπαίκτη του, που έκανε το λάθος. Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία:

Η φάση που περιέγραψε ο Μάικ Τζέιμς, όπου ενώ ήταν ελεύθερος, πάσαρε και έκανε λάθος
Η φάση που περιέγραψε ο Μάικ Τζέιμς, όπου ενώ ήταν ελεύθερος, πάσαρε και έκανε λάθος PRINTSCREEN

Αυτό το λάθος λίγο-πολύ στέρησε στους Μονεγάσκους την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, με τον Αμερικανό να ξεσπάει στην συνέχεια κατά του εαυτού του μέσω twitter, γράφοντας:

"Από όλα τα σουτ που έχω πάρει στην ζωή μου, το να μην πάρω αυτό, είναι η πιο τρελή και πιο μεγάλη μ@λ@κί@ που έχω κάνει εδώ και καιρό. Πάντα υπάρχει το επόμενο παιχνίδι υποθέτω".

Δείτε το post του Αμερικανού:

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ