ΜΟΝΑΚΟ

Ο Μάικ Τζέιμς έκραξε όσους βγάζουν ειδήσεις από τα post του: "Αν γράψω ότι κάνει ζέστη, θα πείτε ότι θέλω να φύγω από την Μονακό λόγω καιρού"

04/05/2022 Olympiacos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague top 8 game 5 season 2021-22 in SEF Stadium in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
04/05/2022 Olympiacos Vs Monaco for Turkish Airlines Euroleague top 8 game 5 season 2021-22 in SEF Stadium in Piraeus - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ένα post στο Instagram που αμέσως δημιούργησε... θόρυβο, με αποτέλεσμα με νέο post του στο twitter να κράξει όσους βγάζουν συμπεράσματα μόνο από τα post του στα social media.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ο κόσμος βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα μαζί του. Αυτό έκανε ξανά, κράζοντας τα ΜΜΕ που πήραν ένα post του στο Instagram και το "μετέφρασαν" αναφέροντας ότι θέλει να φύγει από την Μονακό.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της Μονακό ανέβασε στα stories του μία φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού, Ίντρις Έλμπα, που συνοδευόταν με το σχόλιο: "Το διαζύγιο είναι εντάξει. Το να χωρίζεις είναι εντάξει. Το να προχωράς, είναι εντάξει. Το να είσαι μόνος σου, είναι εντάξει. Αυτό που δεν είναι εντάξει, είναι να μένεις σε ένα μέρος που δεν σε υπολογίζουν και εκτιμούν".

Το post του Μάικ Τζέιμς στα stories του στο Instagram με την φωτογραφία του Ίντρις Έλμπα
Το post του Μάικ Τζέιμς στα stories του στο Instagram με την φωτογραφία του Ίντρις Έλμπα MRNATURAL_05 OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Δεδομένου ότι η σχέση του Τζέιμς με τον Σάσα Ομπράντοβιτς δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αρκετά ΜΜΕ έσπευσαν να συνδέσουν αυτό το post με μία πιθανή αποχώρηση του Αμερικανού. Αυτό όμως έφερε την άμεση αντίδραση του Τζέιμς, ο οποίος λίγο αργότερα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:

"Έχετε πλάκα. Αν γράψω σε tweet ότι έχει ζέστη, τότε θα βγουν φήμες που θα αναφέρουν ότι στον Μάικ Τζέιμς δεν αρέσει ο καιρός στο Μονακό, θέλει να αποχωρήσει και να πάει σε ένα πιο κρύο μέρος".

Δείτε το σχετικό post του Τζέιμς:


TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ