ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ο Λούντμπεργκ απέρριψε την αρχική πρόταση της ΤΣΣΚΑ, θέλει να περιμένει το ΝΒΑ

Ο Ίφε Λούντμπεργκ με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ
Ο Ίφε Λούντμπεργκ με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ EUROKINISI

Πρόβλημα για την ΤΣΣΚΑ, αφού ο Ίφε Λούντμπεργκ απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ρωσική ομάδα, αφού θέλει να περιμένει για να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Ο Ίφε Λούντμπεργκ (27 χρονών, 1.93 μέτρα) θέλει να δοκιμάσει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Και αυτή η σκέψη ακριβώς είναι που τον οδήγησε σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, στην απόφαση να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η ΤΣΣΚΑ.

Ο Δανός γκαρντ είχε σεζόν καριέρας φέτος, κερδίζοντας στα μέσα της χρονιάς την μεταγραφή του από την Ζιέλονα Γκόρα στην ΤΣΣΚΑ. Με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη όμως να του καταθέτει πρόταση, ο Λούντμπεργκ την απέρριψε σε πρώτο πλάνο, αφού θέλει να περιμένει να δει αν θα έχει προτάσεις από το ΝΒΑ. Το πρόβλημα ωστόσο - κυρίως για την ΤΣΣΚΑ - είναι ότι η free agency στο ΝΒΑ ανοίγει τον Αύγουστο (1η Αυγούστου οι συζητήσεις, 5 Αυγούστου μπορούν να ανακοινωθούν συμφωνίες), κάτι που ενδεχομένως να πάει πίσω τον προγραμματισμό της, αφού δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να περιμένει μέχρι τότε.

Υπενθυμίζεται ότι η ΤΣΣΚΑ έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την ανανέωση του συμβολαίου του Γιόχαν Φόγκτμαν, του Νικίτα Κουρμπανοφ, του Σέμεν Αντόνοφ και του Ιβάν Ούκχοφ, την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις και την αποχώρηση του Γιάνις Στρέλνιεκς και του Νταρούν Χίλιαρντ.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ