ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ο Λουκ Σίκμα έγραψε το 1ο double-double με ριμπάουντ και ασίστ στην ιστορία της EuroLeague

Ο Σίκμα παλεύει για το ριμπάουντ στο Άλμπα - Μπαρτσελόνα
Ο Σίκμα παλεύει για το ριμπάουντ ANDREAS GORA/DPA

Το πρώτο double-double στην ιστορία της EuroLeague με ριμπάουντ και ασίστ έγραψε το βράδυ της Παρασκευής (5/2) ο ψηλός της Άλμπα Βερολίνου, Λουκ Σίκμα.

Το βράδυ της Παρασκευής (5/2) ο Λουκ Σίκμα θα το θυμάται για πάντα. Ο ψηλός της Άλμπα έγραψε στο εκτός έδρας ματς με τη Μπάγερν για την 24η αγωνιστική το πρώτο double-double στην ιστορία της EuroLeague με ριμπάουντ και ασίστ, είχε δέκα "σκουπίδια" και δέκα τελικές πάσες, είχε όμως μόλις τρεις πόντους σε 34:28 από 1/2 δίποντο και 1/2 βολές, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να γίνει ο τρίτος πίσω από τους Νίκολα Βούιτσιτς - Νικ Καλάθη με triple-double στη διοργάνωση.

Με τον Τζέισον Γκρέιτζερ και τον Πέιτον Σίβα εκτός δράσης, η μπάλα πήγε πολλές φορές στα χέρια του Σίκμα, που είναι ούτως ή άλλως ένας από τους κορυφαίους ψηλούς πασέρ των ευρωπαϊκών γηπέδων κι εκείνος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε απέναντι στην πολύ αθλητική φροντ λάιν της Μπάγερν Μονάχου. Στο τέλος έφυγε ηττημένος, είχε γράψει όμως κάτι που δεν είχε συμβεί στην ιστορία της EuroLeague.

TAGS ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ