ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Ο Λούις Σκόλα γύρισε πλάτη στο παρκέ και έφυγε "χαρούμενος, περήφανος και ήσυχος" για τ' αποδυτήρια

Ο Λούις Σκόλα στο τελευταίο παιχνίδι του με την εθνική Αργεντινής
Ο Λούις Σκόλα στο τελευταίο παιχνίδι του με την εθνική Αργεντινής AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Η τελευταία ανάρτηση του Λούις Σκόλα ως διεθνούς παίκτη της Αργεντινής ήταν γεμάτη από συμβολισμούς και συναισθήματα.

Ο Λούις Σκόλα τελείωσε από την εθνική Αργεντινής. Τουλάχιστον ως παίκτης. Το κλάμα τού βγήκε αυθόρμητα στο φινάλε του χαμένου προημιτελικού των Ολυμπιακών Αγώνων με αντίπαλο την Αυστραλία. Δεν ήταν μια εύκολη στιγμή. Η συνειδητοποίηση απαιτεί χρόνο, περισσότερο ή λιγότερο. Ο 41χρονος σέντερ χρειάστηκε λιγότερες από 48 ώρες για να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που τον θέλει εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ύστερα από (σχεδόν) μια 25ετία.

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της αποστολής του. Δεν είχε κάτι άλλο να δώσει. "Φεύγω χαρούμενος, φεύγω περήφανος, μα πάνω απ' όλα φεύγω ήσυχος", έγραψε ο Λούις Σκόλα που έχοντας υπό μάλης την μπάλα του αγώνα περπατούσε προς τα αποδυτήρια του γηπέδου στη Σαϊτάμα προκειμένου να κλείσει την πόρτα πίσω του. Η παράστασή του είχε λάβει τέλος, η αυλαία έπεφτε.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ