ΙΤΑΛΙΑ

Ο Λούις Σκόλα αγοράζει τη μισή Βαρέζε και γίνεται αφεντικό

Ο Λούις Σκόλα αγοράζει τη μισή Βαρέζε και γίνεται αφεντικό
INTIME

Την ενεργοποίηση του δικαιώματος απόκτησης του 51% των μετοχών της Βαρέζε αιτήθηκε ο Λούις Σκόλα στο ΔΣ που διεξήχθη τη Δευτέρα. "Αυτή η λύση μπορεί να φέρει πολλές επιτυχίες στο μέλλον", ανέφερε ο Αργεντινός.

Το πλειοψηφικό μερίδιο των μετοχών της Βαρέζε περνά στα χέρια του Λουίς Σκόλα. Ο 42χρονος Αργεντινός διατελούσε ήδη διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής ομάδας από το φθινόπωρο του 2021 και λίαν συντόμως, μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, θα ονομαστεί ιδιοκτήτης.

Το κλαμπ ενημέρωσε για τα καθέκαστα, ανακοινώνοντας πως στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (16/5) ο Σκόλα εξέφρασε την επιθυμία ενεργοποίησης του δικαιώματος απόκτησης του 51% της Βαρέζε, όπως είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

"Είμαι τρομερά χαρούμενος με αυτή την πιθανότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η λύση ελήφθη για να δώσει ακόμα περισσότερη ουσία στο έργο που άρχισε κατά τη διάρκεια της σεζόν και μπορεί να φέρει πολλές επιτυχίες στο μέλλον", ήταν η δήλωση του παλαίμαχου σέντερ που είχε τελειώσει την πολυετή πορεία του στην δέκα φορές πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Οι όροι για τη μετάβαση στη νέα εποχή προτιμήθηκε να παραμείνουν εμπιστευτικοί.

Η Βαρέζε τερμάτισε 12η στην κανονική περίοδο της Lega Basket με ρεκόρ 12-18 και εξασφάλισε την παραμονή της, αλλά έμεινε εκτός οκτάδας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ