NBA

Ο Λίλαρντ έχασε 6 δικούς του ανθρώπους σε 1.5 χρόνο: "Είμαι εξαντλημένος πνευματικά"

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ των Μπλέιζερς επιχειρεί σουτ την σεζόν 2020/21
Ο Ντέμιεν Λίλαρντ των Μπλέιζερς επιχειρεί σουτ Ⓒ 2021 CRAIG MITCHELLDYER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ συγκλόνισε αποκαλύπτοντας ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει χάσει 6 δικούς του ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων τριών ξαδέλφων του από πυροβολισμούς.

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ δεν είναι καλά. Μπορεί να παίζει καλά, μπορεί να οδήγησε τους Μπλέιζερς σε ακόμα μία νίκη (επί των Γουόριορς με 108-106), αλλά είναι διαλυμένος ψυχολογικά. Και δεν γίνεται διαφορετικά.

Ο σταρ των Μπλέιζερς αποκάλυψε ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει χάσει 6 δικούς του ανθρώπους. Συγκεκριμένα, έχει χάσει κατά σειρά έναν ξάδελφο από άγνωστη αιτία, μια θεία από καρκίνο, έναν οικογενειακό φίλο από κορονοϊό και τρεις ξαδέλφους από πυροβολισμούς, με τους δύο τελευταίους να σκοτώνονται πριν τον αγώνα με τους Γουόριορς. Και μετά τον αγώνα δεν άντεξε, συγκλονίζοντας με αυτά που δήλωσε στο "Athletic".

"Σκέφτηκα να μην παίξω, επειδή πνευματικά δεν ήμουν καλά. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφερόμουν, αλλά συναισθηματικά ήμουν... ό,τι να 'ναι." δήλωσε αρχικά ο Λίλαρντ, για να προσθέσει: "Θα μπορούσα να είμαι 45 ετών με αυτά που έχω ζήσει. Τόσα πολλά έχω περάσει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Λίλαρντ, τονίζοντας: "Ήταν δύσκολος 1.5 χρόνος για όλη την οικογένειά μου. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα".

Ο Λίλαρντ μάλιστα αναφέρθηκε και στον θάνατο του ξαδέλφου του - και προσωπικού του σεφ - πριν 1.5 χρόνο, τον οποίο είχε βρει αυτός σπίτι του, μην κρύβοντας τα συναισθήματά του: "Στεκόμουν πάνω από το πτώμα του. Ήταν νεκρός, είχε πεθάνει μερικά λεπτά νωρίτερα και στεκόμουν από πάνω. Ο κόσμος δεν ξέρει τι τραύμα είναι αυτό και τι σημαίνει να έχεις νεκρό μπροστά σου έναν άνθρωπο που είναι τόσο κοντά σου. Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω. Είναι μία μάχη για εμένα".

Κλείνοντας, ο Λίλαρντ τόνισε: "Σωματικά δεν είμαι κουρασμένος, αλλά πνευματικά είμαι εξαντλημένος. Ειμαι χαρούμενος όταν η οικογένειά μου είναι χαρούμενοι και όταν οι άνθρωποι που αγαπάω είναι χαρούμενοι. Και ξέρω ότι όλοι τώρα περνάνε δύσκολες μέρες".

Photo Credits: ⓒ 2021 Craig Mitchelldyer/ Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ