NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκάλεσε φυτά δημοσιογράφους που ψηφίζουν για τα βραβεία του NBA

Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks Tuesday, March 1, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks Tuesday, March 1, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) © 2022 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Ενοχλημένος με όσους ψήφισαν τον Τζα Μοράντ πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν δήλωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μετά από τους 47 που έβαλε ο σταρ των Γκρίζλις στους Γουόριορς.

Η σπουδαία εμφάνιση του Τζα Μοράντ στο Game 2 της ημιτελικής σειράς της Δυτικής Περιφέρειας με αντίπαλο τους Γουόριορς έκανε πολλή "φασαρία" στο NBA. Οι 47 πόντοι, τα 8 ριμπάουντ, οι 8 ασίστ και τα 3 κλεψίματά του ενθουσίασαν συμπαίκτες κι αντιπάλους, "φίλους" και "εχθρούς", ωστόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε ένα τουλάχιστον προσβλητικό tweet για να υπερασπιστεί τον σούπερσταρ των Μέμφις Γκρίζλις.

"Ο Τζα είναι τόσο σκληρός. Δεν γίνεται να τον έβαλαν στη συζήτηση για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη. Αυτός ο τύπος είναι σταρ και πάντα ήταν. Τα πραγματικά μπασκετικά μυαλά γνωρίζουν, όχι η πλειοψηφία αυτών των φυτών που ψηφίζουν χωρίς να παρακολουθούν μπάσκετ" έγραψε ο Βασιλιάς.

Για την ιστορία, ο Μοράντ αναδείχθηκε πέρυσι κορυφαίος ρούκι και φέτος πιο βελτιωμένος της κανονικής περιόδου, με το media panel των 100 δημοσιογράφων να του δίνει 38 πρώτες, εννέα δεύτερες, τέσσερις τρίτες ψήφους και 221 συνολικούς πόντους. Δεύτερος ήταν ο Ντεζούντε Μάρι των Σπερς (183 πόντοι), τρίτος ο Ντάριους Γκάρλαντ των Καβαλίερς (178 πόντοι), τέταρτος ο Τζόρνταν Πουλ των Γουόριορς (131 πόντοι) και πέμπτος ο Ντέσμοντ Μπέιν των Γκρίζλις (74 πόντοι). Η ψήφοι του SPORT24 πήγαν στους Τζα Μοράντ, Ντάριους Γκάρλαντ, Ντέσμοντ Μπέιν.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ