LIGA ENDESA

Ο Κώστας Βασιλειάδης θέλει να παίξει για ακόμη ένα χρόνο στη Liga Endesa

Ο Κώστας Βασιλειάδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Κώστας Βασιλειάδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Κώστας Βασιλειάδης υπέγραψε στη Μούρθια για το υπόλοιπο της σεζόν, στοχεύει όμως να συνεχίσει στη Liga Endesa για ακόμη ένα χρόνο.

Μετά από την επτάμηνη παραμονή στο Κατάρ, ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε στη Liga Endesa για να φορέσει τη φανέλα της Μούρθια. Ο 37χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε στην ισπανική ομάδα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, πλην όμως έχει ήδη βάλει στόχο να συνεχίσει στην Ισπανία για ακόμη μία σεζόν.

Αυτό υποστήριξε κατά την παρουσίασή του από τη Μούρθια τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Σε σωματικό επίπεδο είμαι καλά γιατί όλο αυτό το διάστημα αγωνιζόμουν στο Κατάρ, για επτά σερί μήνες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω, θέλω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου" είπε αρχικά ο 37χρονος γκαρντ/φόργουορντ για να προσθέσει:

"Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν είχα άλλη πρόταση αυτή την περίοδο, κι η αλήθεια είναι ότι η προοπτική της επιστροφής στην Ισπανία ήταν κάτι μοναδικό για μένα, γιατί εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να μείνω για ακόμη μία σεζόν στη Liga Endesa".

Ενώ σε ερώτηση για το φλερτ που υπήρξε στο παρελθόν με τη Μούρθια, επί των ημερών του Φώτη Κατσικάρη, απάντησε πως "υπήρχε μεγάλη πιθανότητα, αλλά δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και έτσι υπέγραψα στην Ομπραντόιρο".

Τέλος, αναφορικά με τον Σίτο Αλόνσο είπε πως "είναι ένας προπονητής απέναντι στον οποίο έχω παίξει πολλές φορές στο παρελθόν, ξέρει καλά το παιχνίδι, είναι πολύ οργανωμένος και πάντα οι ομάδες του παίζουν όμορφο μπάσκετ".

Η Μούρθια θα γίνει η δωδέκατη ομάδα στην καριέρα του Κώστα Βασιλειάδη, κι η πέμπτη με έδρα στην Ισπανία. Στο παρελθόν, ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ κατέκτησε ως παίκτης της Ουνικάχα Μάλαγα τον τίτλο του πρωταθλητή στη Liga Endesa το 2005/06.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ