STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Κώστας Πολίτης αναλύει

Ο Κώστας Πολίτης αναλύει
Πολίτης

Η σειρά του Κώστα Πολίτη, ήταν αυτή την εβδομάδα να αναλύσει για λογαριασμό του ΕΣΑΚΕ το Πρωτάθλημα της Α1

Ολυμπιάδα-Μαρούσι (5/4, 17:00): " Στην Ολυμπιάδα οι άνθρωποι εκ των πραγμάτων προγραμματίζουν τη νέα χρονιά και αρχίζουν να χτίζουν μια νέα ομάδα γύρω από κάποια Ελληνόπουλα που έχουν. Το Μαρούσι το βλέπω σε καλή κατάσταση και λογικά θα κερδίσει το ματς, αφού έχει και στόχους για την κατάληψη μιας θέσης στα πλέι οφ".

Αιγάλεω-Ολύμπια Λάρισας (5/4, 17:00): " Περιμένω να γίνει ένα ντέρμπι. Το Αιγάλεω έχει κάνει πράγματα πάνω από τα αναμενόμενα και την επιτυχία του να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις δεν πρέπει να την περίμεναν ούτε οι άνθρωποί της ομάδας. Η Ολύμπια απέφυγε πια κι αυτή τον όποιο κίνδυνο, προσπαθεί να πλασαριστεί σε μια καλύτερη θέση και λογικά θα γίνει ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι".

Άρης-Κολοσσός Ρόδου (5/4, 17:00): " Ο Άρης είναι εμφανές ότι περνάει μια κρίση, όπως διαπίστωσα και στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Θέλει όμως να επανέλθει στις επιτυχίες και για τον Κολοσσό θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έστω κι αν ο φιλοξενούμενος "καίγεται" περισσότερο για τη νίκη, ο Άρης πρέπει να κρατήσει την τρίτη θέση και αν κάνει άλλη μια ήττα θα κάνει δύσκολα τα πράγματα για τον εαυτό του".

ΑΕΛ–ΠΑΟΚ (5/4, 17:00): " Για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά για να νικήσει μέσα στην Λάρισα θα πρέπει να κάνει σούπερ παιχνίδι και εγώ νομίζω ότι είναι δύσκολο να το καταφέρει. Σίγουρα θα είναι άσχημο για μια τόσο ιστορική ομάδα να κινδυνεύσει με τον υποβιβασμό για την παρακάτω κατηγορία".

Πανελλήνιος-ΑΓΟΡ (5/4, 17:00): " Άλλο ένα ντέρμπι στην αγωνιστική είναι αυτό το παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος θέλει να παραμείνει στην τέταρτη θέση και μέσα στο γήπεδό του έχει τον πρώτο λόγο γι’ αυτό το ματς. Το Ρέθυμνο, όμως, μετά το σερί νικών που έχει πετύχει έχει ενθουσιασμό, έχει ανεβάσει την ποιότητα του και νομίζω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει ένα καλό ντέρμπι".

Πανιώνιος-Ολυμπιακός (6/4, 16:30): " Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια σειρά πολύ σημαντικών αγώνων, αλλά είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Έχει την ποιότητα, το βάθος και τον αέρα πλέον, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και του ανήκει ο πρώτος λόγος. Ο Πανιώνιος έχει ανάγκη τη νίκη γιατί και βάσει υλικού αξίζει να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα. Στερείται όμως σταθερότητας, είναι απρόβλεπτη ομάδα με σκαμπανεβάσματα και γενικά μέσα στην χρονιά έχει κάνει ανέλπιστες ήττες που του έχουν στοιχίσει".

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (6/4, 17:00): " Στην ΑΕΚ έχει μείνει το μεγάλο όνομα, αλλά δεν γίνεται συζήτηση στην παρούσα φάση για το αν μπορεί να κοντράρει αυτόν τον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει επανέλθει, έχει καλύτερη ψυχολογία μετά τον τελικό και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαδικαστικό παιχνίδι στο οποίο θα δοκιμαστούν συστήματα και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Η ΑΕΚ κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια, αλλά δεν είναι έτοιμη για τέτοιο επίπεδο και δεν έχει την ποιότητα και το βάθος, αφού έστω κι ένας δικός της τραυματισμός μπορεί να την κάνει ανίσχυρη, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται το όποιο κενό".











TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ