GAME NIGHT

Ο Κώστας Παπανικολάου στη Game Night: "Να κάνουμε τη δουλειά μας, να διαψεύσουμε τον Αταμάν"

Ο Κώστας Παπανικολάου στη Game Night: "Να κάνουμε τη δουλειά μας, να διαψεύσουμε τον Αταμάν"

Ο Κώστας Παπανικολάου με δηλώσεις του στην Game Night και τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Σπύρο Καβαλιεράτο μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού και την πρόκριση στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 94-88 της Μονακό και προκρίθηκε στο 11ο Final Four της ιστορίας του. Μετά την πρόκριση των ερυθρόλευκων ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην Game Night. Αναφέρθηκε στη σειρά με τη Μονακό, τη φετινή χρονιά των ερυθρόλευκων, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να δώσει απάντηση στον Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

Για αν η αποστολή εξετελέσθη: "Δεν νομίζω ότι εξετελέσθη απλά, ξεπέρασε και τα όρια της επιτυχίας. Δηλαδή, αν κάποιος τον Σεπτέμβρη έλεγε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στο Final Four δεν νομίζω ότι θα ήταν φυσιολογικό, ακόμη και μέσα από την ομάδα. Η ομάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες με τη δουλειά της, με την προσωπική δουλειά κάθε παίκτη, με τον ιδρώτα του. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται παραπάνω από δίκαια στο Final Four".

Αν ήταν αυτό που περίμενε και για τις δηλώσεις του πριν από τη σειρά: "Αυτά είναι οι δηλώσεις για να δημιουργήσεις μία κατάσταση. Η Μονακό είναι μία εξαιρετική ομάδα, σε εξαιρετική κατάσταση. Όσο άστοχοι ήμασταν εμείς που πέσαμε στο Μονακό, άλλο τόσο ήταν και η Μονακό που έπεσε πάνω μας. Δεν ξέρω αν θα ήταν εύκολο για κάποια ομάδα να την πετάξει . Είπα στον Ομπράντοβιτς συγχαρητήρια, ότι έχει φτιάξει ένα μπάσκετ τρομερό. Έχει το σκάουτιγνκ στο πώς να αμυνθεί, τι να επιλέξει και τι όχι. Τα αποτελέσματα ήταν αυτά που το έδειξαν σε αυτή τη σειρά".

Για το πότε είπε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει Final Four: "Με ρωτάς αν το πρωί λες καλημέρα στη γυναίκα σου. Ποιος ο λόγος να αγωνίζεσαι, αν δεν παλεύεις για το καλύτερο. Πάντα σε κάθε χρονιά μπορείς να μην το βλέπεις, αλλά θέλεις και πιστεύεις ότι είσαι η καλύτερη ομάδα που υπάρχει. Αυτός είναι ο τρόπος, δεν σε παίρνει να αμφισβητήσεις τη δική σου προσπάθεια, γιατί αλλιώς πώς περιμένεις να τα καταφέρεις στο παρκέ".

Για την Μονακό και την Εφές: "Δεν νομίζω να έχω παίξει πιο δύσκολη σειρά, με τέτοια ενέργεια, τέτοια κατανάλωση. Τελειώνει το παιχνίδι και νιώθεις κατάκοπος. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις του coach Αταμάν, καλά κάνει και τα λέει, εμείς να κάνουμε τη δική μας δουλειά και να πάμε να τον διαψεύσουμε, να δουλέψουμε και να το χαρούμε . Εκεί είναι δύο παιχνίδια να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό".

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR FINAL 4 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ