NBA

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει με τον Καϊρί Ίρβινγκ

Τζέιμς Χάρντεν, Καϊρί Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ σε φάση από εκτός έδρας αγώνα των Νετς με τους Γουόριορς
Τζέιμς Χάρντεν, Καϊρί Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ σε φάση από εκτός έδρας αγώνα των Νετς με τους Γουόριορς 2021 AP PHOTO/JEFF CHIU

Οι παράγοντες των Νετς δεν έχουν ιδέα πως να αντιμετωπίσουν τον αντιεμβολιαστή Καϊρί Ίρβινγκ, με αποτέλεσμα ακόμη και ο Κέβιν Ντουράντ να αισθάνεται μπερδεμένος με την στάση του συμπαίκτη και συναδέλφου του.

Η κατάσταση με τον Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει θολή. Οι παράγοντες των Νετς δεν γνωρίζουν πότε και αν θα έχουν τον έμπειρο πόιντ γκαρντ στη διάθεσή τους, εκείνος λέγεται πως δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί και ουδείς μπορεί να μαντέψει τι θα φέρει η επόμενη ημέρα. Ούτε καν ο συμπαίκτης του στην ομάδα του Μπρούκλιν, Κέβιν Ντουράντ.

"Βλέπω τον Καϊρί ως μέλος της ομάδας μας. Ίσως και να είμαι απλά αθώος, όμως έτσι αισθάνομαι. Όσοι βρίσκονται εδώ έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και στο σύνολο, πιστεύουν ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο" ήταν το σχόλιο του KD, που περιμένει και εκείνος να μάθει τι θα συμβεί με τον Ίρβινγκ, αν δηλαδή θα είναι... part-time παίκτης των Νετς, αν η ομάδα θα τον βάλει στο περιθώριο ή αν με κάποιον τρόπο θα τον πείσει να εμβολιαστεί ενάντια στον Covid-19.

Θυμίζουμε πως οι Μπρούκλιν Νετς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς, στην πρεμιέρα της σεζόν 2021/22, τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ