NBA

Ο Κερ υποκλίθηκε στον Κάρι: "Θα έλεγα ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, αλλά το βλέπω τα τελευταία εφτά χρόνια"

Ο Κερ υποκλίθηκε στον Κάρι: "Θα έλεγα ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, αλλά το βλέπω τα τελευταία εφτά χρόνια"
2021 JEFF CHIU/AP PHOTO

Ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ αποθέωσε τον Στεφ Κάρι μετά από τους 50 πόντους που σημείωσε απέναντι στους Χοκς τονίζοντας πως στα επτά χρόνια που συνεργάζονται το έχει δει αυτό πολλές φορές.

Ο Στεφ Κάρι ήταν μυθικός απέναντι στους Χοκς εκεί όπου με 50 πόντους και ρεκόρ συλλόγου με 10 ασίστ, χάρισε τη νίκη στους Γουόριορς με 127-113. Η εμφάνισή του αυτή δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον προπονητή του, Στιβ Κερ στη συνέντευξη Τύπου που δεν φάνηκε ωστόσο να εκπλήσσεται από το επιθετικό κρεσέντο και τη δημιουργία του παίκτη του.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως είναι κάτι που έχει ξαναδεί από τον Κάρι στα επτά χρόνια συνεργασίας τους.

"Όταν πλησίαζε τους 50 πόντους, τον κοίταξα και του είπα 'είναι ώρα να βγεις εκεί έξω' και μου κούνησε το κεφάλι. Τα παιδιά ήθελαν να πάρει ο Κάρι το τελευταίο σουτ. Ήταν εκπληκτική εμφάνιση. Είναι τρομερός πασέρ και διαβάζει τις άμυνες.

Μία από τις ικανότητές του είναι να βγαίνει από τις παγίδες και να δίνει πάσες. Είναι τρομερός. Θα ήθελα να πω ότι δεν έχω δει κάτι παρόμοιο ξανά, αλλά το βλέπω τα τελευταία εφτά χρόνια, άρα το έχω ξαναδεί. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να παίζει".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ