NBA

Ο Κάζινς υποννόησε ότι επιστρέφει στους Κινγκς με μία φωτογραφία στο twitter

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με την φανέλα των Κλίπερς
Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς τάραξε λίγο τα νερά, αφού ανέβασε μία ζωγραφιά που τον δείχνει να φοράει την φανέλα των Κινγκς, δείχνοντας να προαναγγέλει την επιστροφή του στο Σακραμέντο.

ΝτεΜάρκους Κάζινς η επιστροφή; Ίσως.... Σίγουρα αυτό άφησε να εννοηθεί ο ίδιος, αφού ανέβασε μία ζωγραφιά στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, όπου τον δείχνει να φοράει την φανέλα των Κινγκς.

Ο έμπειρος σέντερ δεν χρειάστηκε να γράψει κάτι άλλο στο σχόλιο πέρα από το "καινούρια φωτογραφία προφίλ", με αυτούς που τον ακολουθούν να πιάνουν αμέσως το μήνυμα, ή τουλάχιστον έτσι να πιστεύουν, αφού δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για πιθανή συμφωνία του άλλοτε All Star σέντερ με το Σακραμέντο.

Ο Κάζινς επιλέχθηκε από τους Κινγκς στο Νο5 του ΝΒΑ Draft 2010 και φόρεσε την φανέλα της ομάδας μέχρι τα μέσα της σεζόν 2016/17, όταν και παραχωρήθηκε (ανήμερα του All Star Game τότε) στους Πέλικανς. Στο διάστημα που φόρεσε την φανέλα των Κινγκς είχε 21.1 πόντους, 10.8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής και κλήθηκε σε 5 All Star Game.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο δύο σοβαροί τραυματισμοί (ρήξη αχίλλειου τένοντα και ρήξη χιαστού) τον άλλαξαν εντελώς ως παίκτη, με τις ομάδας να αμφισβητούν ότι μπορεί να ξαναγίνει σταρ. Την σεζόν 2020/21 την μοίρασε ανάμεσα στους Ρόκετς και τους Κλίπερς - ερχόμενος από τον πάγκο και για τις δύο ομάδες - έχοντας 8.9 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ