NBA

Ο Κάιλ Κόρβερ αποσύρθηκε και πήγε στην ομάδα που τον αντάλλαξε για ένα φωτοτυπικό μηχάνημα

Ο Κάιλ Κόρβερ αποσύρθηκε και πήγε στην ομάδα που τον αντάλλαξε για ένα φωτοτυπικό μηχάνημα
2020 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Καριέρα προπονητή ξεκίνησε ο Κάιλ Κόρβερ, καθώς αποσύρθηκε από τα παρκέ και έγινε μέλος του τεχνικού team των Μπρούκλιν Νετς.

Στα 40 του χρόνια, ο Κάιλ Κόρβερ πήρε τη μεγάλη απόφαση. Αποσύρθηκε από τα παρκέ (δεν αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν) και έγινε assistant coach στους Νετς, στην ομάδα που πριν από 18 χρόνια τον αντάλλαξε για ένα φωτοτυπικό μηχάνημα.

Οι Νιου Τζέρσι Νετς τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 51 του NBA Draft 2003, ωστόσο τον παραχώρησαν αμέσως στους Σίξερς για 125.000 δολάρια τα οποία η ομάδα της Φιλαντέλφια χρησιμοποίησε για να καλύψει τα έξοδα συμμετοχής στο Summer League. Αγόρασε μάλιστα και έναν εκτυπωτή, που έμεινε στην ιστορία μέχρι να τεθεί εκτός λειτουργίας πριν από μερικά χρόνια.

"Έμαθα ότι έγινα ανταλλαγή, αν και δεν ξέρω αν η λέξη "ανταλλαγή" είναι σωστή, ουσιαστικά πωλήθηκα για ένα ποσό και αργότερα έμαθα ότι με αυτό το ποσό μπήκαν στο Summer League και με κάποια ψιλά που τους έμειναν αγόρασαν και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. Ποια είναι η αξία σου; Εμένα ήταν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα" έλεγε με χιούμορ ο Κόρβερ.

Σε 1232 αγώνες κανονικών περιόδων ο παλαίμαχος πλέον σουτέρ είχε 9.7 πόντους (42.9% στο τρίποντο), 3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 25.3 λεπτά με τους Σίξερς, τους Τζαζ, τους Μπουλς, τους Χοκς, τους Καβαλίερς και τους Μπακς.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ