NBA

Ο Ίρβινγκ φέρεται να ακολουθεί λογαριασμούς αντιεμβολιαστών στο Instagram που μιλάνε για θεωρίες συνωμοσίας

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ELISE AMENDOLA/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο, αφού αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόσφατα ξεκίνησε να ακολουθεί λογαριασμούς αντιεμβολιαστών και έκανε like σε post που αναφέρονται σε θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο.

Το περιβάλλον του Καϊρί Ίρβινγκ - όχι ο ίδιος - έχει γνωστοποιήσει ότι είναι ανεμβολίαστος. Την ίδια στιγμή ωστόσο, ήρθε ένα νέο δημοσίευμα, το οποίο πήγε το θέμα ακόμα πιο μακριά για την περίπτωση του σταρ των Νετς.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του "Rolling Stone", ο Ίρβινγκ ξεκίνησε πρόσφατα να ακολουθεί λογαριασμούς αντιεμβολιαστών στο Instagram και να κάνει like σε post που αναφέρουν θεωρίες συνωμοσίας και κάνουν λόγο για "μυστικές κοινωνίες" που θέλουν με τα εμβόλιά τους να συνδέσουν τους Αφροαμερικανούς σε έναν μεγάλο υπολογιστή επειδή αυτό είναι "το πλάνο του Σατανά".

Τόσο το κοντινό περιβάλλον του Ίρβινγκ πάντως όσο και ο ίδιος ο σταρ των Νετς δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη δήλωση, ούτε για το θέμα του εμβολίου, ούτε για τις θεωρίες συνωμοσίας. Με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Σον Μαρκς, να παραδέχεται ωστόσο πρόσφατα ότι δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι οι παίκτες της ομάδας, ήταν αρκετοί αυτοί που έκαναν μία σχετική σύνδεση.

Όπως και να έχει πάντως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αναμένεται σύντομα να γίνει γνωστή η θέση του Ίρβινγκ. Ειδικά από την στιγμή που οι παίκτες των Νετς και των Νικς δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας λόγω της νομοθεσίας της Νέας Υόρκης.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ