ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στη Game Night: "Απίστευτη η ατμόσφαιρα της Stark Arena, μεγάλο το κίνητρο για τα playoffs"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στη Game Night: "Απίστευτη η ατμόσφαιρα της Stark Arena, μεγάλο το κίνητρο για τα playoffs"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στη Game Night μετά από τη νίκη της Παρτίζαν επί του Ολυμπιακού και σχολίασε την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα της Stark Arena, όσο και το μεγάλο κίνητρο για πρόκριση στα playoffs.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήρθε από τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον δρόμο γι' ακόμη μια εντός έδρας νίκη της Παρτίζαν στον δρόμο για την πρόκριση στα playoffs.

Μετά από το φινάλε του αγώνα, ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στη Game Night και την απεσταλμένη του SPORT24, Βασιλική Καραμούζα, εξηγώντας πως το κίνητρο της πρόκρισης στην post season είναι -από μόνο του- τεράστιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι μια πολύ καλή νίκη, είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικά φέτος και πραγματικά είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με φοβερή χημεία και κλίμα. Αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Εμείς, για πρώτη φορά στην EuroLeague μετά από τόσα χρόνια, παλεύοντας για τα playoffs είναι μια πολύ σημαντική νίκη.

Η ατμόσφαιρα είναι πάντα έτσι, σε όλα τα παιχνίδια. Οι φίλαθλοι έχουν πάθος για την ομάδα, την αγαπάνε με πάθος. Ακόμη κι όταν χάνουμε, είναι εδώ και μας υποστηρίζουν με όλη την ψυχή τους. Πραγματικά είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα. Για όποιον δεν το έχει ζήσει, όλο αυτό είναι κάτι απίστευτο.

Δεν τίθεται θέμα κινήτρου (επειδή ήταν απέναντι μια ελληνική ομάδα). Το κίνητρο είναι είναι να μπούμε στα playoffs. Δεν παίζει ρόλο ο αντίπαλος, αλλά να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα επόμενα παιχνίδια".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ